Полицията във Варна спря регистрирането на автомобили

OFFNews Последна промяна на 02 юни 2015 в 10:09 2610 2

Областната дирекция на МВР във Варна спира процедурите по регистрация и пререгистрация на пътни превозни средства.

Причината е технически проблем. Считано от 10.00 часа днес, процедурите се спират до второ нареждане, съобщават от пресцентъра на дирекцията.

Единствените услуги, който ще се извършват са: издаване на транзитни номера; регистриране на договори за покупко – продажба на ППС; пускане в движение на МПС и прекратяване на регистрации на ППС.

За кратко МВР спря услугите за бързо и експресно издаване на паспорти. Причината за временното спиране на услугата била "очакван проблем". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.06 2015 в 10:52

Аде да идват зелените вежливи туристи и да раздават номера на Варненската Народна Република, че ми писна вече с тия шлякалници! Сървъра им не работи, утре номера нямали, в други ден не можели да правят проверки в системата на ЕС за открадните автомобили... мрънкачи.
:))))))))

Запазил съм си "ВНР 0102 А"!

02.06 2015 в 10:45

Ексклузивно: Спират се и всички други длъжностни задължения на полицията във Варна. Сега те ще се концентрират само върху протекцията на джебчийки, дилъри и проститутки. Бъчварова отбеляза, че от социологическа гледна точка това ще облекчи както бюджета на МВР, така и държавните пенсионни фондове на които лежат около 80 хиляди раннопенсиониращи се търтея в 300 хилядната община.