Отровното трио кани синдикатите на националния протест в сряда

OFFNews 26 юли 2020 в 12:05 7055 4

Синдикати и големите браншови организации са поканени да участват в националния протест в сряда. 

Това обяви адвокат Николай Хаджигенов по БНР. Той заедно с Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, нарекли се "Отровното трио", са основните инициатори на продължаващите вече 17 дни протести срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Пред БНР Хаджигенов отрече всякаква свързаност с обвиняемите бизнесмени Цветан Василев и Васил Божков.

"На всяка диктатура, включително на тази на Борисов, ѝ е нужен външен враг. Първия половин мандат той беше със Станишев на уста, втория - с Орешарски, третия половин мандат - с Корнелия Нинова, а сега с олигарсите. Докато олигарсите им плащаха, всичко беше наред, когато решиха да им заграбят имуществото, олигарсите са им виновни", коментира адвокатът. 

Умишлено държим на протеста да няма лидери, защото те може да бъдат лесно смачкани. Държим ги далеч от протеста, доколкото можем, защото е и изкушаващо", каза още адвокат Хаджигенов. 



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7014

4

Диди

27.07 2020 в 11:15

Умряла работа са вече професионалните организации у нас. Шефовете им живеят благодарение на милостта на диктатора, как ще възстанат срещу хляба си. Отдавна е загаснал революционният им план. Останал е само в медийните изхвърляния на висок тон, особено артистично изпълнявани от шефът на Синдикатите /Пламенчо без пламък/. А за отношението на работническите им колективи към тях да не говорим. Тях нито ги интересуват , а още по-малко им вярват. То и обратното е в сила в същата степен. Така че турете им пепел на тия. Те ооще от първия ден на протестите си поставиха памперсите.

63994

3

Red or Dead

27.07 2020 в 00:27

До МАНГО
... ами всички знаем, че НЯМА да ги подкрепят, ТРИОТО именно за това ги кани, сега е време да се самоопределим КОЙ......КОЙ Е.....пък после ще се въздава СПРАВЕДЛИВОСТ.....надявам се;)
На хилядите които протестират почти 20 дни не им са нужни синдикати, в един момент работещите ще си зададат риторичен въпрос.....ЗАЩО МИ Е ДА ЧЛЕНУВАМ В....СИНДИКАТ...

4005

2

МАНГО

26.07 2020 в 14:37

Аз не вярвам, че "синдикатите" ще излязат. В България т.нар.синдикати са хрантутници на всеки, който е на власт. Още от 1945 година.

2100

1

гоуемио

26.07 2020 в 14:18

Оредяват редиците на "Тримата кастрати" и те търсят балами сред синдикатите:)))