Осми ден продължава издирването на 15-годишната Камелия

Offnews 18 март 2015 в 12:23 4269 3

Издирваната Камелия

Вече осми ден продължава издирването на 15-годишната Камелия Цветанова от Видин.

Вуйчото на Камелия Калоян Вътов, разказа пред "Фокус", че до този момент семейството няма пряка информация за нея и нейното състояние.

“Това, което знаем е, че службите работят и я търсят още. От полицията ни казват, че търсят, но все още няма улики и следи от нея. Ние, семейството на Камелия, многократно обходихме всички места, където обикновено тя ходи. Нищо не откриваме досега”, каза още Вътов.

Той заяви, че са разпитани много от приятелите, съучениците и учителите на Камелия, но никой нищо не знае. “Тя има профил в социалната мрежа, но там няма никаква активност. Не е отваряла все още профила си”, поясни вуйчото.

Според Вътов , вероятността Камелия да е заминала при баща си в Испания е изключена. „Няма как да премина границата. Постоянно поддържаме връзка с баща й, който се притеснява за живота на детето си. Ако е там, той щеше да ни каже, но тя не е заминавала”, обясни Вътов.

Той отправи призив към всички журналисти. „Ще помоля всички журналисти да пишат достоверна информация, защото в такава тежка за нас ситуация не е необходимо да се прекалява. Нека се пишат нормални и верни заглавия”, допълни Калоян Вътов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews