Изчезналото момиче от Видин се скарало с майка си преди да избяга

OFFNews Последна промяна на 17 март 2015 в 08:57 9872 12

Камелия Цветанова

Продължава издирването на 15-годишната Камелия Цветанова от Видин, която е в неизвестност от 10 март.

"Ако ни чува, молим я да се върне. Няма да й се караме", каза разтревожената майка на момичето Валя Въкова в телефонно включване пред Нова телевизия тази сутрин.

Майката разказа, че преди да тръгне на училище в деня, в който е изчезнала, Камелия е заявила: "Аз ще ви побъркам", след като й казала, че няма да я пусне на рожден ден. Момиче е, притеснявам се да се прибира късно, обясни Валя Въкова. Бащата на момичето работи в Испания.

По-късно детето е било видяно в заведение в центъра на Видин.

Момичето е с ръст около 155 см., с дълга кестенява коса и кафяви очи. В деня на изчезването Камелия е била със светлосиви ботуши, черно клинче и бежово кожено яке.

От МВР молят гражданите, които имат информация за Камелия Цветанова, да се обадят на тел. 112 или да се обърнат към най-близкото поделение на МВР.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.03 2015 в 10:41

Родителите да прочетат Пипи дългото чорапче. Вместо да осъждат децата си, да поемат отговорноста си към тях. Тя не се изразява в пари.

17.03 2015 в 19:43

Малко келешче, така да тормози родителите си заради единия рожден ден. Дани се върне жива и здрава, все пак, ама в края на краищата всичките притеснения на родителите, самата да се излага на опасност за подобна простотия е непростимо и ако има капчица акъл (в което се съмнявам) ще се появи веднага и няма да поглежда майка си в очите от срам за стореното

17.03 2015 в 16:57

До Г-Н професор балканси.Не съм вярвала ,че все още има първобитни същества като вас.Искрено се надявам да нямате деца и най вече момиче.Защото вие сте жалко подобие на човек с този ваш коментар.

17.03 2015 в 16:50

Много е лесно да бъдем съдници.Момичето е в трудна възраст,да съгласна съм ,че това не е оправдание но всички ние като родители трябва да проявим и разбиране спрямо децата си.Не можем само да обвиняваме децата за допуснатите от тяхна страна грешки трябва да потърсим вина и в себе си.Не рядко това е липса на внимание и по този начин децата гледат да привлекат нашето внимание.Да често пъти бъркат и се забъркват в каши и проблеми но ние родителите сме тези дето да ги насочим и да подадем ръка на падналото си дете.Какво означава никой няма да те бие.Значи това дете е било бито сигурно преди това и сега всички близки знаят ,че може би я е страх да се прибере.Има много случай на домашно насилие на деца.Това трябва да спре.Това не е възпитателна мярка напротив това е унизително и озлобява децата.Агресията води до агресия.Дано да се прибере жива и здрава,това е най важното в този момент.Травма от нейното бягство ще остане и за родителите и за нея самата .Бог да пази всички деца.Защото явно ние не можем.

17.03 2015 в 15:18

На тази малката вече са и разшлякали всички отвори ,като на Мая-Общата от комунистическата банда

17.03 2015 в 10:10

@ani: Баракова ти ли си?
Ти тъпа ли си или да?
Кво правим ако недай си Боже и се е случило същото като на Вероника?
Айде да не реагирате като Тиквоко на произволен журналистически въпрос-демек първосигнално,а?

17.03 2015 в 10:02

"Няма да ѝ се карам", казала майката. А трябва. Трябва един здрав бой да ѝ хвърли. Малка егоистка. Изобщо не разбира какво причинява на майка си, особено след убийството на Вероника от В. Търново, кой знае как се тревожи жената!
Хубавото е, че един ден и тя ще стане майка и всичко ще ѝ се върне стократно.
Скоро ще се прибере, защото не може да изкара дълго без пари.

17.03 2015 в 09:56

А ако я тормозят родителите й?

17.03 2015 в 09:46

Не обвинявайте само детето.
По слухове в града, детето е живяло и при вуйчо си и е било малтретирано жестоко.
Наказвано е за най-малкото провинение по гадни начини.

17.03 2015 в 09:45

Нека не прибързваме с даването на оценки,поне докато не я намерят.