Лют скандал за пари пред Хасан и Ибрахим, момчетата свирят по сватби

OFFNews 16 юли 2015 в 09:12 11485 20

Лют скандал между бащата на близнаците пианисти Хасан и Ибрахим - Денис Игнатов, и мениджърът им на доброволни начала Дора Пенева-Вилчек се разрази пред очите на момчетата-таланти по бТВ.  

Те са в София от 15 дни, ходят на логопед, обясни присъствието им в студиото Игнатов. Той разбрал за скандала с дисквалифицирането им от конкурса в "Карнеги хол" от обаждане на майка им. Не съм снимал никакъв клип, те не са дисквалифицирани, категоричен бе той. 

Хасан и Ибрахим Игнатови са дисквалифицирани от музикалното състезание "Американ протеже", съобщи "Монитор" вчера. Според публикацията причината е, че са били нарушени строгите правила на концертния комплекс в Ню Йорк "Карнеги хол" - Игнатов заснел и качил в Youtube три клипа с изпълнения от залата. 

"Американ протеже" ще дисквалифицира близнаците заради наглостта и липсата на култура на бащата. А бяха тръгнали да прославят България, нали заради това правителството им подари сумата от 20 хиляди долара", коментира във Фейсбук Дора Пенева-Вилчек. 

Вилчек иска 15 000 евро хонорар, но ние не сме сключвали договор с нея и не й дължим нищо, отсече Игнатов тази сутрин. Според него тя е да стане доброволен мениджър на децата, говорила по скайп със семейството, предлагала да организира концерти на момчетата из Европа и обещавала имоти на Хасан и Ибрахим.

Имам писмо от Игнатови, че ме канят да бъда мениджър на доброволни начала на децата. От февруари посветих времето си на тях, заплатила съм таксите за участието в "Америкън протеже" - около 2500 долара, имам документ от банката ми, обясни тя. 

Не отричам това, платени са тези пари и ние сме готови да й ги върнем, но нямахме договорка да ги връщаме, реагира Игантов.

Изпратила съм писмо, че не мога да бъда спонсор, но ще ги кредитирам, за да не се изпуснат срокове, а ще ми върнат парите, когато намерим спонсори, обясни Дора Пенева - Вилчек.  

Залепихте се за парите, когато чухте, че премиерът Бойко Борисов даде 20 000 долара за близнаците, нападна Дора Вилчек Игнатов. 

През пролетта близнаците си поделиха първото място в известния американски конкурс, а за да отидат в Америка, правителството им даде 20 000 долара. 

От думите на бащата стана ясно още, че част от парите са похарчени, той е готов да предостави отчет за изразходването, а Хасан и Ибрахим продължават да свирят по сватби. Така са се развили едни от най-добрите ни музиканти, обясни Игнатов. 

Добре сме, готвим се, защото догодина имаме много конкурси, успяха да кажат Хасан и Ибрахим, след края на скандала между възрастните. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!