Quantcast

"Има план да ни пратят 100 000 мигранти, ако откажем, ни гонят от ЕС"

Ставаме "гореща точка"

ОFFNews Последна промяна на 25 октомври 2015 в 13:00 2624 5

"До 6 месеца в България ще има невиждана бежанска криза, след което очаквам предсрочни парламентарни избори. Българското правителство ще се наложи да понесе отговорността за нея. Това, което ще чуе Борисов днес в Брюксел от Жан Клод Юнкер, е, че България ултимативно ще бъде превърната в „гореща точка“ и след няколко седмици ще започнем да приемаме мигранти не само от Италия и Гърция, но и контролирано от Турция и Ердоган".

Това заяви Николай Бареков, като добави, че по негова преценка през следващите 9 месеца у нас ще бъдат настанени 100 000 имигранти.

„На българския премиер „ще му набият канчето“ и васалната ни политика спрямо Турция ще бъде ознаменувана с официално превръщане на България в „гореща точка“. Ако някоя от държавите България, Унгария или Хърватска откаже, ще бъде задействано правилото за мажоритарно гласуване в Европейския съвет. Тогава по-богатите европейски държави ултимативно ще принудят българското правителство да признае България за „гореща точка““, посочи той.

Според него ще бъде взето решение да се забрани на мигрантите от Турция да бъдат транспортирани в друга европейска посока, а страната ни, тъй като е първа европейска държава, в която те пристигат, ще бъде принудена да регистрира бежанците първо тук и да им осигури подслон.

„Смятам, че на Европа не й пука нито за България, нито за българските граждани. В очите на европейските политици българското правителство и дипломация изглеждат "атипични, непоследователни и непредвидими", което показва, че или са неподготвени, или са дирижирани задкулисно. Ако правителството на ГЕРБ откаже статута на „гореща точка“, България ще бъде първата извадена от ЕС държава“, категоричен е Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.10 2015 в 08:48

Много прост народ се навъди в тая кочина бегето! Като прочетеш коментарите се чудиш коментиращите как не са се затрили от глупост и простотия. Аааа и бареков хич не ме интересува за сведение.

25.10 2015 в 19:41

Че има такъв план на инчХуйло е ясно, ама че това ще повлияе нещо в Европа, може да бъде само в мокрите сънища на говностанци!

25.10 2015 в 15:54

Хапчетата,Бареков,пий си редовно хапчетата!

25.10 2015 в 14:16

Колко трябва да мрази Родината си, за да си мечтае за 100 000 бежанци и предсрочни избори?
И този и Воленчо са душевно нечистоплътни..

25.10 2015 в 13:06

Чудесно,най стене ще се махнем от ЕС.