Фандъкова провери ремонта на "Витошка", беше на оперативка във фургон

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2015 в 14:30 3753 2

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на ремонтните дейности на бул.„Витоша” и присъства на оперативка във фургон на строителния обект, видя репортер на OFFNews.

Имаме някои забележки, ще ги изпълнят, заяви столичният градоначалник. 

Строителните екипи работят по полагане на декоративната настилка в участъка между ул.„Денкоглу“ и ул. „Алабин“. Изпълнени са отводнителните системи на цялото протежение на бул. „Витошка“ и е монтирано уличното осветление . Положени са декоративната и гранитната настилка между ул. „Солунска“ и ул. „Денкоглу“. Престои засаждане на дървета – 20 розовоцъфящи кестени и доставка и монтаж на пейки и декоративни елементи част от градското обзавеждане. Основните ремонти дейности ще приключат към средата на юли при подходящи условия. Строителният надзор осъществява ежедневен контрол на място, уточниха от Столична община. В процеса на работа се извършват и локални корекции и рекордиране на настилката. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.06 2015 в 08:44

Всеки път като минавам има изпочупени и липсващи павета по новата част, пък да не говорим че не са ги наредили както в по-старата част...

23.06 2015 в 14:53

Самопиареща се некадърна шаврантия. Бегай си обратно у Самоков да садиш картофи, ма.