Седмицата започва на сухо в части от София

OFFNews 08 юни 2015 в 06:22 4449 0

Седмицата започва без вода в части от София. 

Във връзка със спиране на вода с цел промиване на водопроводната мрежа на ул. „Инж. Георги Белов“ в „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Самоковско шосе“, ул. „Абагар“ по ул. „Инж. Георги Белов“ от №21 до ул. „Самоковско шосе“, ул. „Цветна градина“ №1 №1А, №3, №5, №8 и жк. „Експериментален“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Горубляне“ пред „Загорка“ АД; жк. „Експериментален“ пред бл. 27.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №3 до №25. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ ъгъла с ул. „Гургулят“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Поп Богомил“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Будапеща“ и на ул. „Будапеща“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Будапеща“ ъгъла с ул. „Поп Богомил“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Георги Победоносец“ в кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Пробуда“ от ул. „Св. Георги Победоносец“ до ул. „Пролет“, и по ул. „Филип Тотю“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пробуда“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“. 

Във връзка с изместване на водомер и монтаж на спирателен кран на ул. „Крушите“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Крушите“ от ул. „Дивано“ до ул. „Крушите“№34. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушите“ №19. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Извор“ от ул. „Янко Велинов“ до ул. „Стоян Йонков“ и по ул. „Стоян Йонков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Стоян Йонков“.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Там ли му е мястото на Войнишкия паметник (подкаст с Манол Глишев)