100 000 лв. дарява ГЕРБ на пострадалите от наводнението общини

OFFNews - Бургас 07 ноември 2017 в 12:34 2684 2

Димитър Бойчев, с колегите си - бургаски депутати, при посещение в пострадалите села

100 000 лв. ще дари ГЕРБ на пострадалите от наводнението общини Камено и Бургас. Това обяви на пресконференция областният председател на партията в Бургас Димитър Бойчев.

Решението е взето вчера, след отправено искане към изпълнителната комисия. Средствата ще бъдат разделени по равно към двете общини. От партията призоваха и други политически сили да се включат в подобна инициатива. С помощи са се отзовали и структури на ГЕРБ от Кюстендил и Варна.

През тази седмица се очаква и дарение от 150 матрака и завивки, както и мека мебел, които да бъдат насочени към пострадалите села.

Жени – ГЕРБ пък организират благотворителен концерт, който ще се проведе на 10 ноември, в Дома на Нефтохимика в Бургас. Час преди него, в 17 ч., ще има коледен базар, а събраните средства от него също ще бъдат дарени. В концерта ще участват Стефан Диомов и „Петте сезона“, Веселин Маринов, Танцов ансамбъл „Здравец“ Камено и група FOUR с Преслава Минасян.

Междувременно, вчера, в едно от пострадалите села – Ливада, Община Камено, пристигнаха няколко камиона и буса с дарения от София, Бургас и страната. Техника и мебели бяха раздадени на нуждаещите се, а инициативата е на Организацията за закрила на българските граждани и бургазлията Пламен Карашев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

2

senester

07.11 2017 в 14:37

Откраднали са повече,отколкото им е необходимо

10571

1

Hissarion

07.11 2017 в 13:46

Управляващата партия запълва дупките в управлението си с благотворителни акции към жертвите на тези дупки.