Обновяване и за Land Rover Freelander 2

Христомир Николов 24 август 2012 в 12:40 1607 0

Land Rover Freelander 2013
Land Rover Freelander 2013

След дебюта на новия Range Rover, на дневен ред е обновлението на Land Rover Freelander 2. Компактният британски SUV получи редица новости за моделната 2013 година, сред които нов двигател, оборудване от Range Rover Evoque и др.

Новият агрегат за освежения Land Rover Freelander 2 е двулитров бензинов GTDi с мощност 240 к.с. Моторът, който е с по-голяма мощност от 6-цилиндровия Si6 е с въртящ момент от 340 Нм и СО2 емисии от 224 г/км.

Макар във външния вид да няма отличителни обновления, то в интериора откриваме доста новости. Дизайнът на салона е с по-спортен, но и удобен за ежедневието, със стилизирани детайли, нови разцветки и нова централна конзола със 7-инчов тъчскрийн дисплей. В по-високите нива на оборудване се предлага нова аудиосистема Meridian със 17 говорителя, както и камера за заден ход с асистент за лесно закачане на ремарке.

Основните новости при освежената модификация са въвеждането на нов двулитров, GTDi бензинов двигател с 240 конски сиовли, редица стилизирани екстериорни и интериорни апликации, нови цветове, нова централна конзола, седеминчов чувствителен на допир екран, камера за задно виждане с функция за лесно закачане на ремарке, възможност за поръчка на луксозна аудиосистема Meridian (825W) и други. >>още информация, видео и снимки>>

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови