Новият Range Rover ще има версия с удължена колесна база

Христомир Николов 26 юли 2012 в 14:27 1275 0

Range Rover LWB
Spy-Shots of Cars - This image has been optimized for a calibrated screen with a Gamma of 2.2 and a colour temperature of 6500??K

Следващото поколение Range Rover трябва да се появи на пазара още догодина. Луксозният всъдеход е подходящ за много неща, но определено страдаше от липса на щедро пространство за пасажерите отзад. Сега, Land Rover фиксира проблема и в новата версия на всъдехода ще има и модел с удължена колесна база.

Дългият Range Rover, който също се надяваме да видим на автосалона в Париж тази есен, ще може да превозва до 7 пасажери. Този вариант би трябвало да се появи в шоурумите година след лансирането на конвенционалния модел.

Като основен пазар на Range Rover LWB се очаква Северна Америка, където британецът ще се конкурира с Mercedes-Benz GL и бъдещия Jeep Grand Wagoneer. Двигателната гама на удължения модел ще бъде аналогична с тази на по-късата версия, което ще рече 5,0-литрови V8, както и новите турбодизели на Land Rover. Сигурно ще видим и плъгин хибрид, доразвиващ идеята на концептуалния Range_e.

Снимка: autoevolution.com

>>ВИЖТЕ НОВИЯ БРОЙ 98 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG>>

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Защо марихуаната е забранена?