Новият сериал "Това сме ние" стартира днес по FOX life

ОFFNews 27 октомври 2016 в 13:01 5621 0

Новият комедийно-драматичен сериал „Това сме ние" ще направи премиерата си днес-27 октомври от 22:00 часа по телевизия FOX life.

Освен на добре подбран актьорски състав, продукцията смело залага на наистина добре разказана история.

Според резултатите, отчетени до момента в САЩ, премиерният епизод е гледан от над 10 милиона зрители, като през следващите три дни още три милиона и половина го гледат с отложен старт, което го нарежда сред най-рейтинговите и обещаващи сериали за сезона.

Главните роли в „Това сме ние“ са поверени на Манди Мур, Майло Вентимиля и носителя на „Еми“ Стърлинг К. Браун.

„Това сме ние" представя обикновени хора с необикновени съдби. Това са Джак Пиърсън (Майло Вентимиля), един истински влюбен в съпругата си мъж, който съвсем скоро очаква да стане баща на тризнаци. Ребека Пиърсън (Манди Мур), жената на Джак, на която й предстои героизмът да роди цели три деца и Рандал (носителят на „Еми“ Стърлинг К. Браун, Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история), успешен бизнесмен, който се опитва да се сближи с баща си и да пребори тъмните сенки от миналото.

В историята се включват още Кейт (Криси Мец), очарователна комбинация от страхотно чувство за хумор и липса на самочувствие заради външния й вид, както и нейният брат-близнак Кевин (Джъстин Хартли), актьор в глуповат комедиен сериал, отегчен от живота си на звезда.

Част от тях навършват 36 години на една и съща дата, като споделят общ рожден ден с още 18 милиона души по цял свят.

Но дали само това е общото между тях?

Сериалът оставя зрителите постепенно да разкрият тайните на героите, чиито съдби се преплитат и се срещат на неочаквани места. Създателите на „Това сме ние“ представят персонажи, които изпитват пълния спектър от човешки емоции и изпадат във всевъзможни състояния – понякога са щастливи, друг път – тъжни, успели, неудовлетворени, борещи се или буквално на ръба да се предадат в личните си битки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови