HEINEKEN — LEGENDARY PLAN

Отворен ли си да преживееш необикновен ден в любимия си град?

OFFNews 23 юли 2015 в 15:41 4899 1

Не е толкова важно какво се случва в града, а как ти си взаимодействаш с него.

Един истински градски insider може да жонглира с местата и събитията така, че да няма и един скучен ден. Защото, ако искаш да изживееш един по-различен ден в който и да е град, инициативата трябва да дойде от теб.
Както героя в последния клип на Heineken — The City, който превръща обикновен туристически ден в Париж в обиколки на подземия и потайности.Всъщност всички познаваме такива хора, с тях винаги е интересно, те откриват възможности във всяка ситуация и успяват да преживеят най-интересните истории, дори да са на същите места като нас.

Въпросът е — можеш ли да го направиш и ти?

Heineken те предизвиква да покажеш своя необикновен и вълнуващ поглед върху града си на heineken.com/legendaryplan. Сподели твоя план за деня, който според теб показва любимия ти град в различна светлина — кое събитие или място, кога е най-добре да се посети и къде се намира.

Ако все още нямаш собствена история, можеш да видиш всички събрани градски маршрути и идеи на едно място. Със сигурност ще се вдъхновиш и би могъл да се пуснеш в някои от тях.

Всеки ден до средата на август Heineken ще отличава по един истински градски insider и неговия план, с персонализиран кен от новата серия специално създаден за него. Измежду всички участници, споделили своя необикновен градски маршрут на heineken.com/legendaryplan, ще бъде изтеглен един, който ще отпътува за Париж с най-близкия си човек и ще изживее три дни с алтернативна програма, лишена от туристически клишета.

Chop, chop!Платено съобщение

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови