Боди съспеншън и огнено шоу на Tattoo fest Sofia 2012

Борислава Славова 02 октомври 2012 в 18:42 3311 0

Tattoo Poster 2012
Tattoo Poster 2012

За единайсти пореден път в София ще се проведе най-зрелищното и ексцентрично шоу на годината - Tattoo fest 2012.

В рамките на два дни (6 и 7 октомври) 4 km Party Center ще се превърне в сборен пункт на татуисти, пиърсисти, модели, танцьори и музиканти.

В 4 зали на парти центъра ще има забавления за посетителите и поле за изява за участващите студия.

Наред с добре познатите ни български татуисти (от Sofia Tattoo Ink, Artcore tattoo studio, Butterfly tattoо и др.) ще има и много чуждестранни такива, които ще работят на място.

Професионалистите от Сърбия, Македония, Турция, Гърция и САЩ ще се съревновават с родните ни артисти както за рисунка върху тяло, така и върху хартия.

Сцената на 4 km Party Center ще се превърне в поле на изява на участниците в конкурсите за татуровка, за „Мис TATTOO” и за моделите на алтернативна мода.

Сред атракциите, които ще забавляват посетителите и участниците на Tattoo Fest Sofia 2012, са танцьорки на пилони, огнено шоу, фото изложби, комикси, екстремно боди съспеншън шоу, калиграфско шоу и арт фюжън.

За децата ще има кът, където ще могат да рисуват проекти за татуировки, а рисунките им ще бъдат подредени в изложба. Отново за тях ще има и щанд на "YanaArt - рисунки на лице и бодиарт", където ще се рисува върху лица и всеки може да се преобрази в тигър, дракон, пират или каквото им хрумне.

 За любителите на стиловете пънк и готик пък ще има изложени стийм пънк бижутерия, готик аксесоари и дрехи и готик бижутерия.

За настроението на посетителите ще се грижат музикантите от Vendetta, The Smugglers Collective, Dj Rawland и Dj Lazy Face.

Демонстративното шоу ще бъде открито от хардкор бандата Vendetta в зала 1.

Водещ на шоуто ще бъде Шута, познат като вокалист на Vendetta и Piranha.

Билети за събитието може да закупите от www.eventim.bg и в студио Sofia Tattoo Ink на ул. "Парчевич" 55.

Еднодневният билет е на цена от 10 лв., а двудневният - на 18 лв. (предварителна продажба). 

Двудневните билети ще участват и в томбола с различни награди, между които безплатна татуировка от студио Sofia Tattoo Ink, маратонки Vans, и ваучери за подаръци.

Очаква се на Tattoo fest Sofia 2012 да се съберат близо 1 500 почитатели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!