Баничарка за приключенци: Volkswagen Cross Caddy

Христомир Николов 17 септември 2012 в 11:31 4704 6

Volkswagen Cross Caddy
Volkswagen Cross Caddy

Volkswagen Cross Caddy е най-актуалното предложение в „cross“ гамата на немския автомобилен производител. Атрактивната „баничарка“ е уникална комбинация от външен вид на кросоувър с практичността на миниван, с който бихте искали да отидете навсякъде, дори и звън пътя.

Както и при останалите подобни модели, Volkswagen Cross Caddy е с пластмасови протектори на калниците, както и в долната част на предната и задната броня. За да бъде по-издръжлив на оф-роуд, ванът е с метални защити под двигателя и трансмисията.

За да направят Cross Caddy наистина специален, от Volkswagen са добавили затъмнени стъкла, нови 7-инчови колела, сребристи рейки за багажник на покрива и избор от 8 цветя, между които отровно зеленото, познато ни от Scirocco.

Volkswagen Cross Caddy ще се появи на пазара в началото на 2013 година, в 5 или 7-местен вариант с пълна гама от бензинови и дизелови двигатели TSI и TDI. DSG трансмисия и 4Motion задвижване на четирите колела се предлагат като опция. >>вижте галерия на новия Cross Caddy>>

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови