Тръмп бил обезпокоен от данните за кибершпионаж на ЦРУ

OFFNews 09 март 2017 в 08:46 3930 7

Тръмп бил обезпокоен от данните за кибершпионаж на ЦРУ

Доналд Тръмп е "крайно обезпокоен" от твърденията за изтекла информация от ЦРУ и ще се погрижи виновните в изтичане на секретна информация да бъдат държани отговорни според закона. Това заяви говорителят на Белия дом Шон Спайсър.

Представители на американските тайни служби и правоприлагащи органи заявиха, че са знаели за пробива в сигурността на ЦРУ и че публикациите на "Уикилийкс" са автентични. Шон Спайсър обаче обяви, че Белият дом не може да потвърди информацията, съобщава БНТ.

Президентът Тръмп е говорил за това и преди - всеки, който участва в изтичането на секретна информация, ще бъде държан отговорен според закона. Ако твърденията наистина са верни, а ние не можем да потвърдим това в този момент, ние ще търсим всички виновни и те ще бъдат дадени под съд. Това е игра с националната сигурност на нашата държава и администрацията на Доналд Тръмп няма да позволи подобни действия да минат леко, заяви той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

7

neverland

09.03 2017 в 11:33

Незаконното подслушване е нарушение на човешките права и свободи! Наказание ще има ли? И защо?

14355

6

neverland

09.03 2017 в 11:30

А такаааааа.

И после само някой даже, че българските управници били еди какви си. Че никъде по света я нямало тази нашата наглост...

Това ми напомня за скандала със изтеклите записи на Бойко, където говореше за Мишо Бирата.

Тогава всички се втурнаха да проверяват кой е записвал, как е изтекъл записът, истински ли е...А не да проверяват самите твърдения от него!

Сега с Америка е същото!

Ще проверяват как е изтекла информацията, ще наказват лица за изтичането и, но НЯМА да има наказани за самото незаконно шпиониране. Не се работи в посока на изложените в документите твърдения. Защо?
Защо вместо да се оправдават засрамени, нападат сайтът разпространител на информацията?

7506

5

Така е, така е!
Руските кОлтурни аташета по презумпция са натоварени с много литературна и просветителска дейност. Нужна е здрава психика и физика :-)

7506

3

Вик, :-)

само сега след както Чуркин се спомина някак неочаквано / почнаха да мрат много руските посланици, не ви ли прави впечатление/, ще е по-трудно..

7506

1

Как няма да е обезпокоен?
Имат го в кърпа вързан...
 
X

Да помогнем на украинските деца!