Quantcast

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки

Емил Йотовски Последна промяна на 13 февруари 2019 в 07:07 3174 0

Предложения за изменения и допълнения в Конституцията на България.

Да се назначат още 240 народни представители. Със сегашните 240 да станат общо 520. Така ще представляват по-добре.

Да се направи реформа в образованието и вече 240 и 240 да прави 520.

Да се направи втора реформа в образованието, така че да имат право и неможещите да четат да завършват училище. Нали не искаме расизъм. Така де, дискриминация.

Всеки ром да има право. Точно така! Да има право!

Да се вдигне минималната работна заплата два пъти. Тоест от сто на двеста лева. Това като следствие от реформата на образованието.

Както има маломерно престъпление да се въведе и прекомерно престъпление. Така злоупотребите над един милион лева да не се преследват от закона. И без преследването на такива престъпления е само хабене на ресурс.

Да се въведе здравеопазване чрез СМС-и. То и без това е такова. Поне да е законно. Да се задължат всички магазини до касите им да се монтират кутии за помощи. Лекарите да минат курс по астрология.

Да не се купуват самолети за българската армия, а парите да се изфукат на лотарийни билетчета. Така ще се стимулира икономиката. Нали така?

Да се занижат критериите за мръсен въздух. Стига сме дишали тази гадория. Моля ви се.

Да се уволнят всички калинки и да се назначат ку*ви във всяко министерство. Поне да е честно. А и така всичко ще излезе наяве и ще се пресекат всякакви шушукания и слухове.

Да се заменят в държавния герб лъвовете с гепарди. Два гепарда и по средата България. И гепардите с мълниеносна бързина гепят каквото могат.

България да се изписва с малки букви. Или направо да се замени с „Бентли“. (Ако се замени с Бентли да се изписва с голяма БУКВА).

Черно море да се замени с осрано море. Щото иначе е подвеждаща реклама. И туристите може да се разочароват. Нали така?

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки. И задължително минижуп. Да е по-перверзна когато се пуска за пари.

Баналното „Съединението прави силата“ да се замени с „Тук е далаверата“ или с по-разбираемото “ Да го д*хат бедните.“

Слоганът на София „Расте но не старее“ да се замени с по-модерното „hubavoe“.

Цветовете на българското знаме - бяло, зелено и червено с по-евтини цветове. Това да се съобрази с промоциите на платове. Да се пести от бюджета.

Да се направи нещо с държавните граници, така че да станат частни. Нали живеем в капиталистическо общество, моля ви се. Как така държавни?

Да се въведе данък „работна седмица“. Така де, не е честно само уикендът да е обложен.

Всеки престъпник да му бъде дадена възможност да се освидетелства в ТЕЛК. Така няма да се затормозяват адвокатите излишно.

Корупция да се замени с усещане за корупция.

Опа, това вече е направено.

Думата „к*р“ да се направи национален символ. Така всеки път, когато някой прочете „к*р“ на улицата или в чужбина или на Хеопсовата пирамида или където и да е ще се изпълва с национална гордост и ще го облива топла или студена вълна от патриотизъм. В зависимост от сезона.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !