Сбогом, либидо! – в Русия коментират мартенския брой на MAXIM с ''най-желаните мъже''

OFFNews 23 февруари 2022 в 14:22 5470 0

В навечерието на 8 март руското издание на сп. MAXIM излезе със специален брой "подарък за дамите". Корицата предизвика вълнение в социалните мрежи с анонса "най-желаните мъже". Герои на броя са актьорът Сергей Бурунов, психологът Михаил Лабковски и певецът Niletto.

Противно на очакванията сред дамите, за които броят е анонсиран като „специален подарък“, мъжете позират в потници, популярни в Русия като „майки-алкоголички“ (в буквален превод - "потници за алкохолици", предпочитано облекло при запой).

„MAXIM за пореден път потвърждава репутацията си на най-щедрото списание в историята: ние подаряваме на всички жени тримата най-желани мъже в страната! Абсолютно безвъзмездно. С гаранция от производителя!“, анонсират специалния мартенски брой от списанието.

„Подаръкът“ предизвика противоречиви реакции в социалните мрежи:

„Това ли е най-доброто, което може да предложи Maxim на руските жени в специалния си мартенски брой? Тъжно, момичета!", пише една от потребителките на канала Телеграм.

Други, изглежда са решили, че това е толкова зле, че чак е добре:

"Този път Maxim уцели десетката с корицата си. Жените са в луд възторг. Не знам какво се случва, но аз съм в пълен потрес", коментира потребителката „Дяволът носи H&M “.

"Ако това е най-доброто сред руските мъже, искрено съчувствам на руските жени", казва друга.

"Вместо Niletto да бяха поканили пияния Лепс (бел. ред. Григорий Лепс, руски певец и текстописец). Щеше да се оформи трио „Сбогом, либидо!“, казва читателка.

Има и други недоволни от кастинга: „Къде е Галкин“ – пита шегаджия, усетил липсата на съпруга на Алла Пугачова в кадъра.

"Мъжкият чар не е само в мускулите, а в ума, чувството за хумор, професионализма и любовта към живота. Потресаващо успешен ход на екипа!“, коментират тези, на които корицата им харесва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!