5 предполагаеми дестинации за медения месец на новата кралска двойка

OFFNews 21 май 2018 в 20:05 13563 0

След грандиозната сватба на принц Хари и актрисата Меган Маркъл, на която присъстваха над 2500 души, следва меденият месец на новото семейство. Към коя дестинация са се насочили?

Засега двойката остава във Великобритания, тъй като на 22 май ще бъде първият им официален кралски ангажимент – 70-ият рожден ден на принц Чарлз, който ще се проведе в Бъкингамския дворец.

Все пак вече има няколко предположения за евентуалната дестинация, която ще избере новото семейство.

1. Намибия

Намибия е известна с високите си пясъчни дюни и невероятната дива природа и е една от най-търсените дестинации.

Най-луксозният комплекс в Намибия Hoanib Valley Camp е сред предполагаемите места, където принц Хари и Меган ще отседнат. Нощувката там струва 711 долара, а самият комплекс е захранван от слънчева енергия и е отдалечен и романтичен.

2. Ботсвана

Тази страна играе важна роля в отношенията между Хари и Меган и затова мнозина смятат, че тя ще бъде избраната дестинация.

Любовта между двойката се зароди именно там, през лятото на 2016 година. След като любовта пламна между тях, те избраха да се завърнат в страната за триседмично сафари година по-късно.

3. Позитано, Италия

Ако двойката избере меден месец малко по-близо до дома, Позитано може да е в списъка им с дестинации.

Позитано е на час и половина от Неапол. Меган Маркъл посети Позитано още през 2016 година и сподели, че е привързана към малкото рибарско селище в нейния вече несъществуващ блог „The Tig“.

4. Остров Хидра, Гърция

Остров Хидра определено е спокоен и красив. Две неща, които за принц Хари и Меган изглеждат привлекателни.

Дотам се стига само с корабче. Всъщност Меган вече е почитателка на острова. През 2016 година актрисата организира моминското парти на своя приятелка именно на Хидра.

5. Сейнт Китс и Невис, Карибите

Принцеса Даяна беше голяма почитателка на Невис и отведе принца и брат му Уилям на дълга почивка през 1993 година.

Плюсовете - красивите плажове и чистите води. Минусите - това е изключително популярна романтична дестинация и уединението на новото семейство хич не е гарантирано.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови