Сензацията Селена Гомез

Вероника Шербанова 14 май 2012 в 14:54 6320 0

 Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Селена Гомез е една от най-обичаните от тийнеджърите звезди. Става известна с ролята на Алекс Русо във филма „Wizards of Waverly Place“. Музикалната ú кариера е впечатляваща за нейните 19 години.

Селена Гомез става актриса едва 7-годишна. Изиграва няколко малки роли до 2007 година, когато звездата ú официално изгрява с участието в сериала „Wizards of Waverly Place” по Disney Channel. Филмът разказва за семейство магьосници, които живеят в Манхатън. Селена влиза в ролята на Александра Русо, едно от децата в италиано-мексиканското магьосническо семейство. Сериалът печели награда „Еми“ през 2009 г. Една година по-късно същото отличие получава и филмът, направен по сериала.

„Wizards of Waverly Place” е най-дълго излъчваният сериал на Disney Channel със своите 106 серии. Последният епизод се излъчва в началото на януари тази година и е гледан от почти 10 милиона зрители. Това е най-гледаният финал на канала.

През 2008 и 2009 година Селена Гомез се изявява и на музикалната сцена с участието си в саундтрака на „Another Cinderella Story” и „Wizards of Waverly Place”. Успехът и започва едва след като става вокал на тийн-поп групата Selena & The Scene през 2009 г. До момента имат издадени три албума – „Kiss & Tell”, „A Year Without Rain” и „When the Sun Goes Down”. Всички те стават златни. Вторият и третият албум дебютират като номер 4 в музикалната класация Billboard 200, а „When the Sun Goes Down” се изкачва една позиция по-нагоре седмица след излизането си на пазара. Групата има и три платинени сингъла – „Naturally”, “Who Says” и ”Love You Like a Love Song”.

Въпреки огромния успех през 2010 година звездата съобщава, че смята да се концентрира върху актьорската си кариера. Тогава изиграва главната роля във филма „Ramona and Beezus”. Следва участие в „Monte Carlo” и “The Muppets”. Следващата година феновете ú ще могат да я видят в „Thirteen Reasons Why”, “Spring Breakers” и „The Getaway”, който се снима в момента у нас.

Въпреки многото успехи старлетката стана особено известна  с връзката си с певеца Джъстин Бийбър. Те са заедно малко повече от година.

Селена Гомез пристигна в София на 5 май и предизвика истерия сред българските си фенове. Настояването да не се разкриват никакви подробности около престоя ú у нас, в това число и къде е отседнала, мобилизира почитателите на старлетката и те не намериха покой, докато не се сдобият с подробности около програмата на звездата.

Децата с дни бяха окупирали Гранд Хотел София, където се оказа, че е настанена Селена. Стигна се дотам, че заради силния шум, който вдигат феновете, старлетката не можела да си почива след нощните снимки на филма. Затова беше съобщено, че 19-годишната звезда ще бъде преместена в друг хотел, чието име ще бъде запазено в тайна.

Въпреки недоспиването звездата сподели в Twitter, че се чувства добре в България и дори сподели снимки от престоя си у нас. В първата показа любимия си ресторант, където е вечеряла два пъти с майка си Аманда. Другите фотоси отведоха феновете ú по цял свят на снимачната площадка. В една от снимките тя показа част от караваната, където се приготвя за заснемането на сцените от филма, а на другата я видяхме в ролята на хакерката „Kid”.

Присъствието на Селена в София дотолкова окупира вниманието на фенове и медии, че пристигането на спрягания за секссимвол актьор Итън Хоук, който играе главната роля в „Getaway”остана почти незабелязано. Хоук често се усамотявал в градинката пред Народния театър, за да учи реплики. Едва след като OFFNews.bg написа за това, „фенове“ започнали да го разпознават.

Най-обсъжданата в момента новина сред почитателите на Селена Гомез са слуховете за пристигането в България на гаджето ú Джъстин Бийбър. По непотвърдена информация той трябва да кацне в София на 29 май, за да прекара няколко дни със своята любима, с която ще са разделени за около 6 седмици, докато приключат снимките за филма.

Най-важното
Всички новини
X

Да помогнем на украинските деца!