Кученцето Рио посрещна Ивет Лалова в София

Плаках заради контузията на Тихомир, признава красивата атлетка на българска земя

OFFNews 14 август 2017 в 17:35 4110 0

Снимка bTV

Изненадващ посрещач на летището в София имаше най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова. Близките й бяха довели на летището кученцето Рио. Ивет не пропусна да му се порадва.

Иначе Лалова анализира със смесени чувства представянето си на Световното първенство в Лондон. И обеща по-силна състезателна 2018 година.

"Сега следва някой и друг старт, някой турнир, а след това задължителната триседмична почивка - моята лична ваканция, която е през септември и октомври. След това пак отначало! 2018 г. има много хубава програма, тъй като има европейско първенство в Берлин", заяви Лалова на летище "София".

"Деветото място е само едно по-назад от големия олимпийски успех, а в същото време е толкова далеч от финала. Приемам го философски и ще го използвам като една много голяма мотивация за напред. Ще запомня състезанието с прекрасната публика и красивия стадион.

Ще го запомня с големия студ, който преживяхме и дъжда, а най-вече с тази сърцата публика, която виждахме от сутрин до вечер. Много малки държави могат да покажат такова нещо и да гарантират", категорична беше Ивет.

Софиянката даде кураж и на Тихомир Иванов, който получи контузия точно на разгрявката преди финала в скока на височина.

"Вчера плаках за Тихомир. Пожелавам много здраве и късмет на всички. Тихомир е много силен психически и едно такова нещо може да го направи само още по-силен. Всеки голям спортист преживява през кариерата си не една и две контузии. Има и много по-страшни, за това му казах да гледа от позитивната страна на нещата и да използва това като бъдеща сила", завърши Ивет Лалова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови