Не, Веселин Маринов няма да пее в Маймунарника

OFFNews 11 юли 2017 в 16:23 26016 1

Определено новината на деня днес е "Веселин Маринов - LIVE at Маймунарника" на 11 август от 20 часа. Събитието се разпространява с пълна пара във Фейсбук, а да отидат на концерта на представяне на новия албум на естрадния певец вече са се записали стотици. 

Концертът е обявен в специална група, в която е записано: "Билетите са ограничени, побързайте!
Цената на билетите намясто ще бъде 15лв. Билетите, закупени в деня на концерта ще могат да участват в томбола с награда новия албум "Представи си", както и DVD "Веселин Маринов, 35 години на сцена".
Лица под 18г. възраст няма да бъдат допускани без придружител!"

При все, че Маймунарника, който се намира в сърцето на Борисовата градина в София, е известен като заведение, където се събира софийската бохема и се слуша рок и алтернативна музика, присъствието на Веселин Маринов там изглежда доста съмнително. 

Затова OFFNews реши да провери каква е истината и да разбере откъде тръгва всичко. 

На пръв поглед всички записали се да отидат на събитието са хора, които слушат алтернативна музика и очевидно по-скоро си правят майтап с присъствието на мнимия концерт. На втори поглед съмнение буди и, че билети не се продават, а на трети поглед, че в официалния сайт на Маймунарника има всякакви събития, концерти и групи, но не и това на Веселин Маринов.

Свързахме се с Маймунарника, които буквално ни казаха, че днес са запалили телефона им. Естествено, те отрекоха, че Веселин Маринов ще пее там и бяха даже любезни. "Няма как да пее Веселин Маринов при нас, нищо лично, просто не е в стила ни", коментираха от известното столично заведение. 

От там разкриха още, че заради лошата шега, която очевидно ги е ядосала, издирват сами човека, който е създал фалшивото събитие и вече почти са сигурни кой е и му звънят, за да му поискат обяснение. 

Така че не се надявайте - Веселин Маринов няма да пее в Маймунарника. Ако някой все пак иска да отиде на концертите за новия му албум, всички дати и места ги има обявени на сайта му. А в Маймураника си е за "маймуните" - там за 11 август още не е ангажирано, но днес ще свирят "Rated - M by Unkle Billy & Kalyas's". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!