Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Любимите дамски маратонки за бягане - все по-предпочитаният чифт обувки на съвременната жена

OFFNews 13 май 2021 в 15:14 1850 0

Образът на модерната градска жена сякаш претърпя доста сериозна метаморфоза през последните няколко години. От нахаканата и винаги изглеждаща безупречно елегантна, заета дама в офиса тя се превърна в мултитаскинг машина, която е еднакво добра в семейните и професионалните ангажименти. Съвременната дама от големия град е изключително ангажирана. Тя е активна на няколко фронта през деня, но това съвсем не пречи да забрави да обърне и по-специално внимание на визията си. Просто тази визия вече е една идея по-добре пасваща на нейното динамично и забързано ежедневие. Ето защо, все по-често, дамите днес предпочитат да захвърлят обувките на високи токчета и да заложат на любимите си дамски маратонки за бягане. А и между другото, това не е просто прищявка и спонтанно решение. За него модерните градски жени си имат своите основателни причини.

Съвременната дама има прекалено забързано ежедневие и има нужда от скорост и комфорт

Само си представете колко трудно и непосилно за една жена е да стане рано сутрин, да закара децата до градина и/или училище, да стигне невредима до работното място в огромния трафик, в обедната почивка да свърши всички административни и организационни за дома задачи, после да прибере децата, да напазарува, да приготви вечеря и ако има късмет, междувременно да се срещне и с приятели, защото все пак и тя е човек, има нужда от социален живот! Всичко това може да се свърши много по-лесно и удобно в любимите дамски маратонки за бягане. А и истината е, че понякога, бягането между втората и третата задача става наложителни.

Модерната градска дама е активна градска дама

Ако не успее да влезе във фитнеса поради натрупалите се задачи за деня, тя ще направи всичко възможно, все пак някъде и някак си, да изразходи част от калориите за деня, а и да премахне натрупания стрес. Най-доброто решение за тези цели си остават тренировката, тичането в парка или просто бързата разходка из централните градски улици. При всички случаи, носенето на прекалено много чифтове обувки – наред с пазарските чанти, чантата с документи и раниците на децата – си е затормозяващо. Доста по-добре е да си тръгне директно с любимите дамски маратонки за бягане.

Модата й го диктува – дори и в офиса можем да носим съвременните модели дамски маратонки 

За щастие, дамите днес не само че носят спортни обувки на работното място, но и могат да си го позволят. Последните актуални тенденции позволяват преспокойно да се съчетае елегантен панталон с кецове, пола с висока талия и спортни обувки. Това, определено, е бонус за активната жена, която освен че иска да свърши перфектно всички задачи за деня, а и да изглежда добре от сутрин до вечер!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews