Датата на раждане влияе на живота ни

OFFNews 25 април 2022 в 17:21 2026 0

Има ли начин, по който да разберем какво ни е заложено като дарби и таланти и можем ли да излезем от повтарящите се негативни сценарии?

Ще си поговорим с нумеролога и консултант по личностно развитие Петя Симова, за ползите от нумерологията и каква информация се крие в рождената ни дата.

Как датата ни на раждане е свързана с нашата реализация?

Датата на раждане носи енергийно закодирана информация. С появата ни на този свят в нас е заложена енергия, която има ниско и високо проявление . Това са нашите дарби, както и най-големите предизвикателства, пред които трябва да се изправим, за да ги реализираме. Ниските вибрации на тези наши енергии се проявяват като непрекъснато повтарящи се негативни ситуации: депресии, зависимости, апатия, разочарования и т.н. Високите вибрации, от своя страна ни дават възможност да проявим в най-голяма степен нашите способности. Да достигнем удовлетвореност, хармония и щастие. Ако сме по-отворени и вникнем в нашите заложби, ние можем да взимаме по-съзнателни решения за това как да реагираме и да започнем да изграждаме по-висока вибрация около себе си. Високата вибрация привлича нови възможности, нови хора, късмет и активира дарбите вродени във всеки един от нас.

Какво можем да научим от датата на раждане?

Можете да намерите отговори на почти всички въпроси в живота - за пари, здраве, взаимоотношения, разкриване на таланти, житейска мисия и т.н. Методът, по който работя се основава на активиране на потенциалите/енергиите, действащи в живота на човека. На тази основа, можете да постигнете успех във всички сфери и направления на реализация.

Какво те вдъхнови да се занимаваш с личностно развитие и нумерология?

Темата за личностното развитие ме вълнува силно вече повече от 13 години. Изпробвала съм различни методи в търсене на ефективен подход, по който човек може да разбере какво му е заложено, за да разгърне потенциала си и да трансформира живота си.

Това, което ме впечатли в този нумерологичен метод, който избрах да практикувам, е конкретиката. Точно и ясно можем да видим индивидуалните потребности, таланти и проблемните звена в различни аспекти от живота на човека и да ги коригираме като заменим вредните навици с нови, поставим ясни цели и план за реализация.

Искаш да кажеш, че можеш да установиш дори с каква професия е добре да се занимава даден човек?

Да, мога да разбера, в кои дейности и професии този човек би могъл да прояви най-добре дарбите и потенциала си и да постигне удовлетвореност. Защото държа да подчертая, не бива да се вторачваме само върху материалния израз на успеха и това какво ще кажат околните. Много по-важно е да имаме удовлетвореност от това, с което се занимаваме. Да усетим, че това е нашият път. И тъкмо в това помага нумерологичният метод.

Как точно работи този метод?

Когато сме осъзнали това, което ни е заложено като дарби и започнем да разпознаваме и избягваме ниското им проявление, привличаме много по-лесно това, от което имаме истинска потребност. Голяма част от хората, които идват при мен са изтощени, защото не следват своите потребности, а чужди цели – на родителите, обществото, модните тенденции. Интересното е, че когато всеки човек разбере какво му е заложено и какви са ниските му проявления признава, че вътре в себе си винаги е знаел за това, но е имало нужда да го чуе от някой друг. Толкова сме се отдалечили и изгубили доверие в собствения си вътрешен глас, че търсим потвърждение отвън.

Как информацията от датата ни на раждане може да бъде полезна?

Можем да разберем кои енергии влияят на нашето личностно израстване, как да се балансираме в професионален план и в кои сфери можем да разгърнем потенциала си. Какво блокира енергията на финансите и любовта, на какво се дължат дадени заболявания и как да постигнем истинска удовлетвореност, уравновесявайки енергията на душата.

От колко време се занимаваш с личностно развитие и защо реши да напуснеш корпоративния свят?

Занимавам се с личностно и бизнес развитие повече от 13 години. Дълги години бях ангажирана с управление и развитие на онлайн проекти и стартъпи. Мога да кажа, че постигнах това, за което си мислих, че мечтаех тогава. Постигнах независимост и материален успех. Но осъзнавах, че не използвам напълно заложеното в мен, че не реализирам потенциала си. Усещах неудовлетвореност. Отдадох се на търсене и през последните няколко години намерих своето призвание в това да помагам да хората да откриват своето предназначение, да разгръщат дарбите и талантите си и да балансират живота си. Може да се каже, че нумерологията помогна и на мен да открия себе си.

Защо този метод работи?

Този метод е толкова ефективен, защото обръщаме индивидуално внимание на всеки един човек и работим с енергиите, които са заложени в него. Аз самата съм се убедила, че в личностното развитие дадено нещо може да работи за един, а за друг да има пагубно въздействие. Това е така, защото всеки от нас е строго индивидуален и ако иска да се развива, е необходимо да разбере истинските си потребности и заложби. И най-вече да излезе от омагьосания кръг на повтарящи се нагативни сценарии.

Разкажи ни за проекта си Soul Station?

Soul Station е портал за личностно развитие, общност от осъзнати и подкрепящи се хора, които искат да израстват в личен, професионален и духовен план. Можете да научите повече в нашия сайт soulstation.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!