'Блудници' се завръщат по Epic Drama с най-новия си сезон на 9 октомври

Алфи Алън, познат като Теон Грейджой от Game of Thrones, е най-новото попълнение в звездния актьорски състав. Лив Тайлър се завръща като Лейди Фиц

OFFNews Последна промяна на 06 октомври 2019 в 00:54 5868 0

Снимка Epic Drama

Може би най-пикантният сезон на щекотливия „Блудници“ дебютира на 9 октомври, сряда, от 22:00 часа в дома на епичната драма -  Epic Drama.

Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър, брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появата си в „Джон Уик“ с Кеану Рийвс.

 
Лив Тайлър - в ролята на лейди Фиц (вижте интервю с Лив за българските зрители на „Блудници“ тук), е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. Лив Тайлър дебютира във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ като лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят.

Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън, The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за „Оскар“ за изпълнението си във „Невидима нишка“ с Даниел Дей-Луис - Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война „Свят в пламъци“ (World on Fire). По Epic Drama от 10 ноември.

Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит, с която можете да видите интервю, специално за българските зрители тук) - най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели.

„Блудници“ сезон 3 е по EPIC DRAMA всяка сряда от 22:00 часа.

Пилотният епизод от сезон 2 може да се види свободно онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови