15 черти на представителите на зодия Рак

OFFNews 28 юни 2018 в 14:32 23787 0

Снимка Pixabay

Освен че е четвъртият знак в зодиака, Ракът е известен с емоционалността си и привързаността си към близките си. Но хората, принадлежащи към този знак, са много по-дълбоки и интересни. Представяме 15 типични черти на Раците, които ще ви помогнат да ги разберете по-добре.

1. Ракът е невероятно интуитивен и умее да преценява хората. Лесно може да разбере, ако някой го лъже, и успява да забележи неща, на които другите не обръщат внимание.

2. Представителите на зодия Рак са перфектните половинки. Те искат да обичат и да бъдат обичани. Когато имат връзка, влагат всичко в нея и поддържат огъня какво в емоционален аспект, така и в интимен.

3. Ракът е изключително чувствителен. Сърцето на Рака е чувствително и когато някой го нарани, може да реагира остро. Трудно се привързва, а когато всичко приключи, му отнема прекалено много време, за да се съвземе.

4. Той е щедър. Един от начините да покаже любовта и привързаността си към своите приятели и семейства е с изненадващи и щедри жестове.

5. Ракът е мистериозен и потаен. Ракът има доста прикрит характер, което го кара да изглежда като загадка за околните. Не обича да споделя всичките си тайни и да показва емоциите си.

6. Представителите на тази зодия могат да са агресивни, когато ги провокират. Рядко нараняват някого, но когато си го заслужи, запомня думите им завинаги.

7. Настроението на Рака е доста непостоянно. Понякога може да се променя като вятъра. Лесно изпада в депресия и след малко в еуфория. Опитва се държи нещата под контрол, но понякога емоциите му надделяват.

8. Най-важни за Рака са неговите приятели. Той е страхотен слушател и ако някой негов близък бъде наранен, е готов да обърне света, за да го защити и да отмъсти за него.

9. Ракът често е сантиментален и живее в миналото. За него е трудно да преживява емоционалните моменти в живота си и често така се вглежда в тях, че забравя да живее в настоящето.

10. Ракът търси сериозни връзки. Той не се интересува от мимолетни романси и жадува за интимността и близостта на сериозните взаимоотношения. Ще чака колкото е нужно, за да намери правилния човек и тогава ще сбъдне всичките му мечти.

11. Обича уюта на дома. Той се чувства най-спокоен, когато си е у дома. Поради тази причина отделя много време и усилия, за да обзаведе жилището си така, че да изглежда като от корица на списание.

12. Ракът може да бъде много дръпнат и лесно се сърди. Когато е разстроен, може да изгради стена между себе си и света и заради това, че е пълен с емоции, лесно се обижда.

13. Не може да търпи хора, които са му неприятни или се опитват да го командват. Ако някой се опита да каже на Рака какво да прави, ще си изпати сериозно. Той е достатъчно оправен и няма нужда от ничии съвети, а ако някой реши да се държи надменно с него, крайният резултат няма да е красив.

14. Притежава невероятно въображение. Ракът е мечтател и е отворен за нови идеи и възможности. Самият той има безкрайно много добри хрумвания и не обича скучния живот.

15. Ракът не обича да поема инициативи. Без емоция той може да бъде доста пасивен. Независимо дали в работата, живота или любовта, Ракът трудно успява да направи първата крачка.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови