Ъпсурт и Белослава с концерт на 18 март

ОFFNews 07 март 2016 в 16:47 4180 1

След запомнящия се концерт на Ъпсурт и Белослава на 4 декември 2015 г., клуб "Mixtape 5" отново посреща супер успешната колаборация, която този път ще бъде подкрепена от две музикални банди.

Датата е 18 март (петък), а практиката показва, че феновете трябва да побързат със снабдяването с билети, след като декемврийското шоу се разпродаде цели два дни преди събитието.

В началото на декември Ъпсурт Live Band събраха над 900 от най-верните си фенове за едно експлозивно участие. Вечерта започна с подгряващия авторски сет на Bobo Dzver заедно с Росен Ватев /барабани/, а специални гости бяха Белослава и SkilleR.

На 18 март до Ъпсурт застават Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани).

Този път и вълшебният глас на Белослава ще бъде съпроводен от талантливите музиканти Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев-Роко.

За да дадат завършен облик музикалната картина ще се включват също DJ CASS и Балет "Нова".

Билети на цена от 15 лв. може да намерите в мрежата на Eventim. Цената на билетите на входа в деня на събитието ще е 20 лв., но само при останала наличност, което е малко вероятно. 

Тук може да се запознаете с политика за достъп на непълнолетни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови