"Улицата" на Теди Москов в НДК през юни

OFFNews 17 май 2016 в 18:54 3519 0

„Внимание, внимание, който още не е гледал „Улицата” или му се гледа пак, да дойде на 13 юни от 19:00 часа в Зала 1 на НДК!” – с тази покана Мая Новоселска обявява новата дата на мултимедийния спектакъл на Теди Москов, пожънал невероятен успех през изминалата година в Двореца. 


„Улицата на живо” отново ще срещне театъра и телевизията и ще възроди героите от популярното телевизионно шоу в най-голямата зала на НДК. Носталгично, забавно и на моменти тъжно, събитието ще предложи на зрителите възможността да разберат какво се е случило през годините с добре познатите им герои, дали са се променили, както и какво е мястото им в днешна България. Образите буквално ще оживеят от екрана и ще се пренесат на сцената, както и обратното - от живата игра, действието ще премине в картината на екрана.

Спектакълът включва поредица от смешни гегове от талантливите актьори: Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро и Малин Кръстев.

За музиката на живо ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Сценографията и костюмите са поверени на Свила Величкова, а за картината и монтажа ще се погрижи Иван Москов. Асистент-режисьори на продукцията са Маргарита Бакърджиева и Атанас Атанасов.

Билетите са в продажба на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков