Театър "София" открива нови работилници за деца (програма)

ОFFNews 30 септември 2016 в 15:06 5903 0

В продължение на успешните арт събития за деца през изминалия сезон театър "София" разработи своя нов проект с работилници за деца: „Как работи театърът“.

Всеки последен уикенд в продължение на 7 месеца там ще се провеждат демонстрации, работилници и игри на теми: Литература; Декор; Костюми; Осветление и звук; Маски и кукли; Грим и перуки; Реквизит.

Проект Арт работилници за деца: "Как работи театърът" е естествено продължение на дейността на театър "София" в посока създаване на съвременна театрална среда, в която децата се чувстват уютно и спокойно.

"Възпитаваме любов към изкуството у детската публиката чрез интерактивни събития, непринудена комуникация с тях, работа с разнообразни материали, поддържайки техния интерес и любопитство. Искаме да отворим вратите на всяко пространство в театъра за нова публика. Целта ни е да провокираме у децата желанието да се връщат отново в културната институция", споделят организаторите.

Програмата за първия раздел „Литература“ включва:

29 октомври (събота) – от 10:30 ч. до 11:30 ч. – Игра на театър;
29 октомври (събота) – от 12:00 ч. до 13:00 ч. – Игра на театър;
30 октомври (неделя) – от 13:00 ч. до 14:00 ч. – „Четене на английска приказка“ с школа Study With Me;
30 октомври (неделя) – от 16:30 ч. до 17:30 ч. – „Направи си приказка“ с Дария Симеонова и АПЛИ.

Билетите са в продажба на касите на театър "София", а местата са ограничени, за да може всяко дете да участва пълноценно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews