Търсят се най-креативните фото артисти за предизвикателство на Витошките морени

ОFFNews 24 април 2018 в 12:10 2263 0

След няколко успешни сесии, в които фотографи, автори и филммейкъри се впускаха в различни предизвикателства от света на адреналиновите спортове, новото издание на Red Bull JOURNEYversity очаква визуални артисти (фото- и видеографи ), с очи и със стабилни камери за необикновеното и предизвикателното.

Те ще станат част от невижданата надпревара Red Bull Moreni Challenge, съпреживявайки емоциите на атлетите по природния феномен на Витоша.

Идеята на JOURNEYversity (от Journey + University, приключение + университет, англ.) е да обучава, с цел “студентите” да навлязат по-дълбоко в спецификите за отразяване на дадена приключенска дейност или екстремен спорт.

В духа на "университета", наравно с обучението е и приключението, затова то се провежда в контекста на най-необикновените събития през годините. Състезанието по Витошките морени е единствено по рода си в световен мащаб.

Тазгодишното осмо издание ще предизвика личности с интерес към фотографията, кратките видеа и фото/видео материалите. Избраните за участие в JOURNEYversity след кандидатстване и одобрение ще имат възможност да се запознаят със стандартите за видео заснемане и обработка на Red Bull Media House, да станат част от специално организирана приключенска сесия преди състезанието, да реализират самостоятелно създадено от тях съдържание.

Платформата предоставя възможност за популяризация на репортажите през каналите на Red Bull.

Срокът за кандидатстване в Red Bull JOURNEYversity, сесия Moreni Challenge е 18 май.

Желаещите да станат част от неповторимото изживяване трябва да изпратят свои визуални материали и кратко резюме на [email protected] .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата