“Тъпани и Гайди” с безплатен концерт на 23 ноември

ОFFNews 16 ноември 2015 в 13:27 2097 0

"Тъпани и Гайди".

Безплатен промоционален концерт по повод снимките на документално видео, посветено на модерната фолклорна сцена в България и група “Тъпани и Гайди” , ще се състои в “София Лайв Клуб” на 23 ноември.

Документалният късометражен филм, който ще се заснеме по време на концерта, е част от интернационален проект, който има за цел да представи различни съвременни музикални сцени по света, в дванайсет кратки документални епизода. “Тъпани и Гайди” са единствената наша банда, на която се спират английските продуценти, и именно на тях се пада честта да представят родната сцена.

Входът е свободен, а купонът започва точно в 20:00 часа. Вратите на клуба ще бъдат отворени още в 19:00 часа, а първите 50 фена дошли на събитието ще получат и безплатна напитка.

На 23 ноември “Тъпани и Гайди” ще предложат в сета си неповторима комбинация от прекрасни български фолкорни мелодии, родопски звуци и тежък съпровод на диджериду (от Австралия) и кахон (от Перу). Прекрасният глас на певицата Валентина Добрева ще бъде “спойката” на клубната сцена - между традиционни музикални инструменти идващи от три континента.

Освен прекрасната музика, добро настроение и танци, които съпровождат лайфовете на групата по традиция, по време на този специален безплатен концерт феновете ще могат да се насладят и на специално подготвен за събитието VJ set.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови