"Соросоиди и никакви хора са против паметника на Самуил"

OFFNews Последна промяна на 08 юни 2015 в 19:26 12342 42

1/1

Снимка БГНЕС

Божидар Димитров.

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров обяви противниците на паметника на Самуил за "соросоиди" и "деца на средната комунистическа номенклатура".

Много хора, когато разберат, че ще дискутират с мен, отказват. Сигурно се боят да не ги нарека "задници", но аз в това студио няма да ги нарека "задници", макар че напълно заслужават да ги нарека "задници", каза пред Нова телевизия Димитров.

Това са прочутите соросоиди, деца на средната комунистическа номенклатура, настанени в катедрите по марксизъм и ленинизъм до 1989 г. Те останаха без работа. Тъкмо се готвеха да умрат от глад, когато чичко Сорос им подаде ръка. Така е, категоричен е директорът на НИМ.

Стефан Попов какъв е? Никакъв! Повечето от тези хора са никакви, никакви интелектуалци, каза още Божидар Димитров.

И на мен не ми харесва, че Самуил е леко приведен. Това е под тежестта на страшната отговорност. Важното е да има паметник. Този паметник исторически е верен. Всичко историческо в него е вярно, твърди Димитров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.06 2015 в 20:09

Ма какъв Хубавец, ма Ленче Ле, какъв Сексапилен =Привлекател, ма я колко е НЯКАКАВ, ма, и е дори ШорошоЯД - ша ги изкльопа сичките му Възразители и нито копчетата им няма да изплюе. Я.

(Налей, налей, не са стискай, ма!)

14.06 2015 в 19:14

Пардон, исках да кажа

МОРИЦ Е МНОГО ПРАВ!

"...агент на ДС, комунист докато имаше келепир, с една дума измекяр, да нарича хората соросиди. Вие сте продажник г-н Димитров..."

Не че навсякъде не изобилства с продажници измекяри, ама поне не ни ПОУЧАВАТ, наставляват, оскърбяват на шорошоиди, и най-паче: НЕ КЛьОПАТ ДИРЕКТОРСКИ ЗАПЛАТИ ЗА МОЯ СМЕТКА.

Те си налягат парцалите и си кротуват (повечето от тях напълнили та препълнили търбусите с всенародните благинки...)

14.06 2015 в 18:03

КулТурският министър на режима БоБо В. Рашидо-олу Ефенди, баш пазвант на Историческото, Художествено, Архитектурно, Религиозно и Културно наследствео на Булгаристан (Вулгаристан не употребяваме все още!) НЯМА ПРАВО ДА ПЛАЩА ДИРЕКТОРСКА ЗАПЛАТА НА МЕНТЕ-ФАЛШИФИКАТОРА имитатор, сергиджия и тористически очаровател. Среднист ако не, то РабФак-овец: проследете кой на майната го е дипломирал такъв тАпак, че и ХАБИЛИТИРАЛ? Пернишкият Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура = П.У.Т.*.А.? Щом пропагандирВа ("гради Илия килия") построяването на фалшименто "крепости" до зъбери само представете си като Флезнете ф "Музея" Му фсичките гиздосии дали не са еФтини китайски метализирани джунджурии? Хич му нямам вяра аз на такъв Щандист-БилетоПродавател в Бутик НИМ...

14.06 2015 в 07:36

г-н Димитров,
ако хората, които не харесват паметника са задници, то вие сте анус. Защото тези хора ви плащат заплатата и сте неблагадарен анус. На бюджет ли си? Сус в ъгъла! На всичко отгоре агент на ДС, комунист докато имаше келепир, с една дума измекяр, да нарича хората соросиди. Вие сте продажник г-н Димитров. Този паметник е чиста проба македонизъм, същата бутафория, същата неграмотност, съшата арогантност, съшата агресия. Ако бяхте малко патриот щяхте да липсата на елементарна стойност и нямаше да се опитвате да пробутвате македонщини в обществото. В НИМ където сте директор е бронзовата глава на Севт 3-ти. От там идва идята! Толкова ли е трудно да видите огромната разлика между антично произведение на изкуството и вашия герой от комиксите. За такъв паметник в аптичноста щяха да ви отсекат главата и ващата и на каменарчето Хайтов.

11.06 2015 в 15:34

Никой истински ПРОФЕСОР няма да си позволи да определи опонентите си в спор (в който всички имат еднакви човешки права) с думите "Повечето от тези хора са никакви, никакви интелектуалци" - понеже така издава собствения си комплекс за непълноценност. За никаквост. Така не говорят Професорите, Ментетата се нахвърлят личностно, вместо по същество, по Темата.

Професор, академик ли? Среднист дотолкова невъзпитан, с такъв маниер (простеещ?простоват? простодушен? ПРОСТАШКИ?) щяха да го изгледат накриво, че и загърбят махленките в някои географии като например Стария Пловдив. Тоест когато беше жив Град, преди Начо Диктатурата (на Пролетариата) да го “обобществи” за Номенклатурата. (сегашното мутро-реприватизиране не му връща Genius Loci, както софийският Лозенец вече не е каквото БЕШЕ, нито сегашната чорба със слънчогледови люспи в бетон не е ... Черноморието. Безвъзвратно).

Та жалко, като го гледаме на снимката този възвишен, одухотворен, фин Привлекател (почти созополски пират и сувенирен СЕРГИДЖИЯ, мечтата на западнячката туристка от Албания) излиза, че джентълменът с този ИМИДЖ (англ.) ИМАЖ (фр.), МОРДА (рус,), СУРАТ (тур.) се оказва най-обикновена МУТРА (бг.)

11.06 2015 в 11:02

Паметника е прекрасен, акто художестено изкуство и като едеен проект. Отдавна трябваше да има в София пометник на Цар Самуил. Трябва да си голям антибългарин и за да си против паметника на Цар Самуил, един от най-великите български владетели, няколко десетилетия водил войни с Византия за запазване независимостта на българската държава и българския народ,вечна слава и поклон пред великият Цар Самуил. Тава е българина: мръсно и гадно преме, вечно недоволен от всичко, вечно черноглед...

11.06 2015 в 01:57

Никой истински ПРОФЕСОР няма да си позволи да определи опонентите си в спор (в който всички имат еднакви човешки права) с думите "Повечето от тези хора са никакви, никакви интелектуалци" - понеже така издава собствения си комплекс за непълноценност. За никаквост. Така не говорят Професорите, Ментетата се нахвърлят личностно, вместо по същество, по Темата.

Професор, академик ли? Среднист дотолкова невъзпитан, с такъв маниер (простоват? простодушен? простеещ? ПРОСТАШКИ?) щяха да го изгледат накриво, че и загърбят махленките в някои географии като например Стария Пловдив. Тоест когато беше жив Град, преди Начо Диктатурата (на Пролетариата) да го “обобществи” за Номенклатурата. (сегашното мутро-реприватизиране не му връща Genius Loci, както софийският Лозенец вече не е каквото БЕШЕ, нито сегашната чорба със слънчогледови люспи в бетон не е ... Черноморието).

Та жалко, като го гледаме на портрета този възвишен, одухотворен, фин Привлекател (почти созополски пират и сувенирен СЕРГИДЖИЯ, мечтата на западнячката туристка от Албания) излиза, че този ИМИДЖ (англ.) ИМАЖ (фр.), МОРДА (рус,), СУРАТ (тур.) се оказва най-обикновена МУТРА (бг.)

11.06 2015 в 00:28

Никой истински ПРОФЕСОР няма да си позволи да определи опонентите си в спор (в който всички имат еднакви човешки права) с думите "Повечето от тези хора са никакви, никакви интелектуалци" - понеже така издава собствения си комплекс за непълноценност. За никаквост. Така не говорят професорите, ментетата се нахвърлят личностно, вместо по същество, по Темата.

Та жалко, като гледаме на портрета този възвишен, одухотворен, фин Привлекател (почти созополски пират и сувенирен СЕРГИДЖИЯ, мечтата на западнячката туристка от Албания) излиза, че този ИМИДЖ (англ.) ИМАЖ (фр.), МОРДА (рус,), СУРАТ (тур.) се оказва най-обикновена МУТРА (бг.)

10.06 2015 в 23:26

"Гордо Знаме Ни Е Ботев,
Пръв Учител - ДИМИТРОВ!"

(акад. БожоДи, менте-сергиджия)

10.06 2015 в 21:15

Такъв старомоден "фигурален" КИЧ по света не се практикува от столетия (десетилетия в Албания и отсам). Съществуват далеч по-изразителни, по-вълнуващи абстрактни средства за увековечаване на събития и личности в напредничави мемориали, отколкото НАТУРАЛИЗЪМ недорасъл даже до ... соцРеализАм. За интелигентни общества. На брега на Дунава в Будапеща - обувките на ликвидираните евреи...?

Карай да върви. Изпипани разказвателно разширените вени (с изкл. на хемороидите). Толкова в Булгаристан е равнището на "изкуствата", катедра "скулптура", специалност "хеви метал" = с културския министър на режима БоБо акад. В. Рашидоолу Ефенди, Гл. МУЛТАК и даже "скЛУптор" и той завалията = така ни се пада. Мат'риалът си го 'аресва - не ли?

Барем да си го беше дигнал колегата олигарх на собствени разноски в имението си, а не както в Източна Румелия пред Културния Дом частник-активист плаши децата с МУТРАта на (уж) “Борис Христов” в ролята на Франкенщайн. Или на границата с Македония за сплашване; както впрочем бяха намислили да изперчат "ДжинГиби" Левски оттатък Свиленград. Патриоти ли?: http://reduta.bg/v2/article/време-разделно-за-антипатриоти...

Хайл ДИСНИ!