Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Смях без милост и неподходящ за хора без хумор в "Тhe Comedy Club Sofiа" (програма)

ОFFNews 14 януари 2016 в 20:40 6575 3

"Тhe Comedy Club Sofiа", новият център за нестандартно лечение на живота и стреса със смях, отвори врати на улица "Леге" №8 в столицата (използва един и същи вход с пиано бар "Магнито") в началото на миналия месец. 

Оттогава досега екипът на заведението сподели под сурдинка, че на няколко пъти за малко да викнат истински лекари, които да се погрижат за припадналите от смях зрители, но за радост овладели епидемията.

И сега, заредени с нови смъртоносни шеги и майтапи, са готови за своята януарска програма:

- 14 януари от 21:30 часа: Вечер на новия материал с най-добрите стендъп комедианти от България и Македония. Билетите са на цени от 10 лв. редовен и 6 лв. за студенти и ученици.

- 15 януари от 19:30 часа: Соло шоуто на стендъп комедиант на годината за 2015 и комедиант на годината на Македония за 2014 - Никола Тодороски. 

Никола е сред хората, които намират странното дори и в най-обичайните неща, които ни заобикалят. Роденият в Македония, но завършил актьорско майсторство в България комедиант е сред най-популярните комици в Македония. Там той има телевизионно шоу, 4 главни роли в охридския Народен театър и над 150 стендъп представления за изминалата година.

Цена на билета - само 10 лв.

В същата вечер от 21:30 часа: Нощ на черната комедия с брутален хумор от най-добрите комедианти на България и Македония.

Иван Кирков е комедиант на годината за 2014 и комедиант на Адриа и региона за 2014. Чувството му за хумор е винаги изпълнено със самоирония и сарказъм. Иван намира проблемите на обществото ни и ги атакува с цинизъм и брутални шеги.

Вход: 10 лева и 6 лева за студенти.

- 21 януари от 19:30 часа: "Funny Story Night" е за всички, които искат да се пробват в комедийния клуб. Това е крачка преди истинския "Open Mic" и невероятен начин да се позабавлявате с приятели.

Заповядайте на култовата сцена в сърцето на София и разкажете най-забавната си история, защото не само вашите стари приятели искат да се смеят, искаме го и всички ние, веселите хора в София.

Входът е свободен, а първата награда е 100 лв. 

Пак там от 21:30 часа: Шоуто "РетроСпекция" ни връща в първите изяви на двама от най-добрите комедианти в България - Иван Кирков и Васил Ножаров. Чуйте шегите, с които стартираха кариерите си само срещу 10 лв. / 6 лв. за студенти.

- 22 януари от 19:30 часа: Гледайте премиерата на "Какво искат мъжете?" на Иван Кирков. Размишления и шеги над всички уж типично мъжки занимания. Коли, компютърни игри и, разбира се, много, много...

Ако не сте гледали това шоу, (а вие няма как да сте го гледали, все пак е премиера) е крайно време да поправите тази грешка! Стандартна цена от 10 лв. билет за граждани и 6 лв. за студенти.

В 21:30 часа по-късно: Един човек с един микрофон разказва едни смешки в един бар и разсмива едни хора. Това е стендъп комедия, а само при нас можете да гледате най-добрите комедианти на България: Васил Ножаров, Иван Кирков и Николай Банков ще се погрижат усмивките да не слизат от лицата ви нито за миг. Цената е като горната.

- 29 януари от 19:40 часа: Пробвайте се и вие на сцената! Стендъп комедия, в която всеки може да се запише за участие, но не всеки може да издържи 10 минути на сцената.

Вратите отварят в 19:00 часа, а билетът е 5 лв. Първата награда е 100 лв., втората е бутилка уиски, а третата - едно "голямо браво" :)

За записване ни пиши тук или ела на място.

10 участника подготвят смешки за по 10 минути. Ако публиката не се смее и не ръкопляска, водещият ги отстранява и се ебава (точно така - ебава) с тях от сцената. Ако издържат 10 минути на сцената, се борят за 100 лева награда за вечерта и 500 лева награда за сезона през юли.

Заповядайте на вечер на "Отворения микрофон" в "The Comedy Club Sofia" всеки последен петък от месеца.

Отвореният микрофон е едно от най-интересните и неочаквани шоута в стендъп жанра. Ентусиастите са много на брой и също толкова разнообразни са и стиловете им. В същото време обаче строгата селекция на модератора на вечерта отсява житото от плявата и ви гарантира, че само добрите ще оцелеят до края...

Магията на аматьорските вечери е, че всеки може да се пробва. Не е нужно да си актьор или комик с предишен опит, но опитът никога не вреди.

The Comedy Club Sofia събира на една сцена най-добрите стендъп комедианти в страната, а ще се превърне и в притегателно място за най-добрите шегаджии от цял свят, защото зад клуба седят хората от Comedy.bg, които докараха в София някои от големите имена на комедията като Дани Гроздич, Далисо Чипонда, Марина Орсаг, Никола Тодороски, а на 3 април догодина ще доведат и най-известния британски комик в момента - Джими Кар. Както и Дилън Моран, ако сте го чували.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!