Слушай на живо Джонас Брадърс в Париж с VIVACOM и TIDAL

OFFNews 16 януари 2020 в 14:15 2266 0

Отлична възможност за любителите на музиката - VIVACOM и TIDAL организират томбола за две двойни покани за концерта на американската поп група Джонас Брадърс на 22.02.2020 в Париж, част от европейското турне „Happiness begins“.

Освен поканите, организаторите поемат и цената на самолетните билети, трансферите и нощувките.

Играта ще се проведе в периода 16.01.2020 – 05.02.2020г. В нея могат да участват всички клиенти на VIVACOM с включен абонамент към музикална платформа TIDAL към тарифни планове SMART L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+.

Желаещите да участват в томболата трябва да създадат плейлист в профила си в TIDAL, в който да бъдат включени минимум три песни от репертоара на Джонас Брадърс. След това трябва да последват рекламен банер в платформата, водещ до страница за заявяване на регистрация (https://try.tidal.com/jonasbrothersxvivacom). Там е необходимо да попълнят формата за участие, където да споделят вече създадения плейлист и да въведат своите данни за участие. 

Двамата печеливши ще бъдат обявени в профилите в социалните мрежи на VIVACOM и на официалната страница на TIDAL на 10.02.2020.

Пълните правила на томболата може да видите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови