Пускат допълнителни билети за концерта на Скорпиънс в София

OFFNews 04 юли 2016 в 12:13 2798 0

Пускат допълнителни билети за концерта на Скоприънс в София

Допълнителни билети за концерта на рок-легендата Scorpions ще бъдат пуснати от организатори. Интересът към концерта е голям и зала "Арена Армеец" ще бъде пълна до краен предел, съобщават организаторите от София мюзик ентърпрайсис.

След като са изчерпани всички седящи места, СМЕ получили разрешение от мениджмънта на групата да бъдат спуснати подвижните трибуни в залата, с цел да се осигурят допълнителни места с най-добра видимост.

Култовата немска банда продължава своето турне, с което отбелязва половинвековния си юбилей. След успешни изяви в САЩ и Мексико, Scorpions са вече в Европа, където ги очакват милиони почитатели. Рудолф Шенкер и компания ще обиколят континента до края на лятото, наесен ще превземат Южна Америка и Азия, за да финишират турнето в края на годината с няколко концерта в родината си.

Scorpions са продали над 100 милиона албума и са изнесли над 5000 концерти в повече от 80 страни. Великолепната петорка планираше да сложи край на кариерата си през 2012 година с поредица концерти, но това така и не се случи. По време на обявеното като прощално турне китаристът и основател на групата Рудолф Шенкер беше удивен от огромното количество нови фенове на Scorpions на възраст между 19 и 28 години, които са неизменно в публиката. Това мотивира бандата да продължи с изявите си и дори да запише нов албум Return to Forever, песни от който звучат и на турнето по повод 50-годишнината на Scorpions.

В София феновете ще се насладят на вечните хитове на бандата, като "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane", "Holiday" и "Wind of Change".

Билетите за концерта саS на цени от 50 до 120 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови