Scorpions отново идват в България

OFFNews 01 февруари 2016 в 10:34 6264 6

Легендарните Scorpions отново ще гостуват у нас на 17 юли.

Рок динозаврите ще свирят в зала "Арена Армеец" в столицата, като концертът им ще бъде една от спирките в турнето, с което легендите ще отпразнуват своя 50-годишен юбилей.

Освен със серия концерти, Scorpions отбелязват 50-годишния си юбилей и с нов албум, 19 поред за групата – Return To Forever. Той се радва на огромен интерес от страна на меломаните, като попада в Топ 10 в редица страни, включително Франция, Германия, Гърция. Япония и Щвейцария. Новият албум става факт, след като музикантите решават да довършат свои идеи за песни, започнати през 80-те, но нереализирани до ден днешен. По повод 50 години на сцена рок легендите все пак успяват да вдъхват живот на музиката от миналото, а резултатът ще чуем по време на концерта им в София.

Билетите за концерта ще бъдат на цени от 50 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн. Билетите са в продажба от сряда, 3 февруари, а първите 200 от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10 % отстъпка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!