Пускат билети за втори балкон за концерта на "Фондацията" в НДК

OFFNews 15 март 2016 в 17:28 4080 0

Билетите за най-новия проект на супергрупата "Фондацията" - с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, и със специалното участие на Симфоничния оркестър на БНР - са на привършване.

Бляскавото събитие, което ще се състои на 4 април в зала 1 на НДК от 19:30 часа, се радва на огромен интерес от страна на публиката, а от днес се пускат в продажба и билетите за втори балкон на зала 1 с цена - 25 лв.

Билетите от всички останали категории са почти напълно изчерпани, като все още могат да се намерят ограничено количество “специални билети с подарък от "Фондацията" с цена 70 лв. (в оркестрина), а подаръкът ще бъде изненада за собственика на билета, която ще бъде “разкрита” по време на концерта.

Билетитe за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Тикетпортал, в магазините на "Office1Superstore", книжарници "Booktrading", магазини "Пикадили", "На Тъмно", бензиностанции OMV, Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец”.

На 4 април в зала 1 на НДК ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл поднесен от "Фондацията", като този път картината в него ще допълни Симфоничния оркестър на БНР. Точно 60 души професионални музиканти на сцената под диригентството на Григор Паликаров и оркестровите аранжименти на Владимир Джамбазов ще превърнат събитието в истински празник на прекрасните и вечни български песни.

Музикантите от "Фондацията", които само преди броени дни се завърнаха от голямо турне в далечна Австралия и Нова Зеландия, не крият вълнението си по подготовката на събитието. Огромният екип от музиканти в момента репетира усилено, изпипвайки всеки звук и детайл. Освен всички любими и добре познати на публиката песни, които групата ще поднесе с различно звучене под съпровода на оркестъра този път тя готви и друга приятна изненада за гостите си - всеки, който бъде на концерта в залата, ще може да го слуша отново и отново, веднага след приключването му .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови