Последни подробности за концерта на Найджъл Кенеди в София

ОFFNews 08 май 2015 в 09:57 2348 0

Делят ни само два дни от концерта на Найджъл Кенеди, който ще ни представи свои интерпретации на композиции на незабравимия Джими Хендрикс. Началото на шоуто е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventimю, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly. Цените са от 55 до 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Виртуозният цигулар ще пристигне по-рано в София. Ден преди изявата си пред българска публика – на 9 май, той ще присъства на откриването на изложбата на своя приятел - художника Румен Рачев в галерия Нюанс. Приятелството между двамата артисти започва през 1995 година, а творческата им колаборация - през 2000 година, когато Кенеди кани Рачев за направата на графичното оформление и дизайн на албума си “Kennedy plays Bach”, отличен с престижната British Classic Award.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Найджъл Кенеди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!