От електронна до народна музика на Младост Фест’23

OFFNews 19 май 2023 в 07:47 1461 0

Младост фест 2023

Снимка Община Младост

Младост фест 2023

Нина Николина, Ире Васкес, Калин Вельов, DIA и Ясен Петров са част от изпълнителите, които ще излязат на сцената на тазгодишния фестивал в столичния квартал „Младост”.

Освен тях над 500 хлапета и младежи от детски градини и училища, самодейни колективи и членове на клубове ще се грижат за страхотното музикално преживяване, съобщават организаторите.

Младост Фест’23 ще продължи от 1 до 4 юни, а входът е свободен.

Младата и талантлива, но вече натрупала достатъчно популярност певица DIA, и диджеят Ясен Петров от Metropolis ще бъдат гост-изпълнителите на 2 юни. На 3 юни на сцената ще се качат Калин Вельов и кубинката Ире Васкес с техния бенд. Неделният ден е предвиден за народна музика, като празникът ще бъде завършен с проекта „Традициите” на Нина Николина. Преди нея обаче ще има едно много интересно и атрактивно участие – изпълнения на Представителния духов оркестър на Сухопътните войски.

Фестивалът ще бъде изпъстрен с много съпътстващи събития. 1 юни е изцяло насочен към децата, които ще се веселят на Фестивал на изкуството и игрите. В следобедните часове ще има викторина с различни награди и куклен театър. За следващите дни са предвидени спортни турнири и демонстрации, събития за кучета и техните стопани, кино, фотоизложба и ателиета.

Организаторите от Район „Младост“ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обещават купон, буквално от сутрин до здрач.

Младост Фест’23 е част от Културния календар на Столична община, а Offnews.bg е официален медиен партньор на събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови