Не носете фотоапарати и камери на Machine Head

OFFNews 18 септември 2015 в 19:21 2136 0

Machine Head.

По-малко от седмица остава до специалния концерт на Machine Head в зала "Универсиада" на 24 септември.

По настояване на групата няма да бъдат допускани в залата лица с фотоапарати и камери по никакъв повод. Приносителите на снимачна техника ще бъдат връщани - няма да има пункт за съхранение по време на събитието. По време на концерта в залата снимането и видео заснемането е абсолютно забранено. Няма да има фотографи, няма да има и подгряваща група. Желанието на Machine Head е да останат насаме и “очи в очи” с феновете си за една специална вечер и уникално преживяване запечатено като несравним спомен. Шоуто ще е с продължителност от минимум два часа, а видео обръщението към българските фенове можете да видите по-долу.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19:30 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта.

Групата ще излезе на сцената в 21:00 часа.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Деца до 7 години включително, които ще бъдат допускани без билет, но с придружител притежаващ редовен билет и 2 копия от акта за раждане на детето.

Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на концерта е окончателно.

Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация.

Няма да се допуска един придружител на 3 и повече лица под 18 години.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Засега билети има. До деня на концерта цената им ще е 50 лева. При налични билети в деня на концерта и на входа на залата цената им ще е 60 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови