НДК представя България на международно изложение в Париж

ОFFNews 01 октомври 2015 в 15:06 2595 1

Мирослав Боршош на Международния салон за туризъм IFTM.

НДК ще представи България по време на международното изложение ВИПАРИ в Париж през 2016 години.

Събитието ще се проведе в най-големия конгресен център в Европа - Пале де конгре (Дворец на конгресите), където ще бъдат представени всички балкански държави.

Уговорката беше направена между директора на НДК Мирослав Боршош и директора на ВИПАРИ Пабло Накле-Черути, като последният ще посети страната ни през декември, за да се запознае на място с възможностите на НДК като най-големия конгресен център на Балканите.

Той ще изнесе публична лекция, на която ще сподели своя опит и ще бъде гост на учредяването на Конгресно бюро в НДК.

По време на срещата бе обсъдена и възможността софийска и парижка община да бъдат привлечени като партньори, за да може събитието да получи още по-широка реклама и в двата града

По време на посещението си в Париж българската делегация посети и Международния салон за туризъм IFTM. Изложението е предназначено за професионалисти в областта на туризма, бизнес пътуванията и организирането на конгреси, и събития.

Екипът на НДК проведе редица професионални срещи, на които осъществи контакти с представители на специализирани медии и каталози в MICE индустрията, в резултат на което бяха постигнати договорки за популяризирането на НДК като конгресна дестинация през 2016 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови