Мелисандра отрече, че ще възражда Джон Сняг

ОFFNews 25 март 2016 в 18:25 9173 3

Лейди Мелисандра в сериала "Игра на тронове".

Карис ван Хоутън, актрисата, която играе лейди Мелисандра в сериала на HBO "Игра на тронове", опари надеждите на много почитатели, като заяви, че нейната героиня няма да възроди Джон Сняг в предстоящия да излезе на 24 април нов сезон на поредицата, предадоха световните медии.

В последния сезон любимият персонаж на много хора - Джон Сняг, бе убит от своите братя от Нощния страж. В мрежата се появиха спекулации, че червената жрица може да използва своите некромантски способности, за да "върне към живот" Джон.

Преди време актьорът Кит Харингтън каза, че ще се върне в "Троновете" само като труп, без да играе жив герой, но феновете още се надяват, че това е заблуда. 

"Страхувам се, че ще разочаровам много хора, защо се фокусирате толкова много върху моя персонаж? Искам да кажа, разбирам, че той е доброто, на което всички разчитат в този луд свят. Сестра ми, майка ми и аз много искаме да се завърне, но Мелисандра никога не е връщала към живота някого, защо точно аз трябва да го направя", коментира Карис ван Хоутън, отваряйки вратата за нови спекулации.

Какво може да значи това - че Джон няма да бъде възроден изобщо, че той все пак ще бъде върнат към живите, но не от Мелисандра, или пък с чужда помощ?

Ще разберем от 24 април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!