Мадона се поздрави за Деня на бащата

Певицата има шест деца на възраст от 9 до 25 години

OFFNews 21 юни 2022 в 07:55 1659 0

Мадона

Снимка Facebook профила на певицата

Мадона на 63 продължава да е толкова провокативна

Мадона поздрави себе си за Деня на бащата, съобщи в. "Индипендънт".

Певицата, която е на 63 години, първо публикува снимка на покойния си баща Силвио Антъни Чиконе в Инстаграм. "Честит ден на бащата, татко! Благодаря ти, че възпита у мен усещането за справедливост и увереност - да знам за какво трябва да се боря и в какво да вярвам - и знанието, че нищо не идва ДАРОМ и че всичко в живота трябва да бъде заслужено и спечелено!"

След това певицата реши да не изневери на стила си и пусна в мрежата своя снимка с всяко от шестте си деца, като към тях написа "Честит Ден на бащата на мен!" Скоро след това махна снимките на децата си и остави видео с танцуващото си дупе.

Децата на Мадона са на възраст от девет до 25 години - Лурдес (25), Роко (21), Дейвид и Мърси (на по 16), и 9-годишните близначки Естър и Стела.

Когато в началото на месеца Мадона публикува серия от предизвикателни свои снимки - как лежи с тъмни очила, чорапи над коленете, обувки с високи токчета и халат "Версаче", рапърът 50 Цента коментира: "Дано не е накарала децата да я снимат. Може ли някой да ѝ каже на 63 години да забави темпото."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови