Кейти Пери е най-скъпоплатената певица

OFFNews 20 ноември 2018 в 16:22 3133 0

Кейти Пери е най-скъпоплатената певица. 24-годишната американка оглави класацията на сп. „Форбс“ за най-високо платените изпълнителки на годината, предаде БГНЕС.

Може би учудващо за публиката, тя се нарежда пред своите колежки Тейлър Суифт, Бионсе, Пинк, Лейди Гага, Дженифър Лопес и Риана със своите 83 млн. долара, спечелени за последните 12 месеца.

През това време тя е изнесла около 40 концерта, като за всеки е печелила близо 1 милион долара. Голяма печалба в размер на 20 млн. долара певицата печели от участието си като жури в шоуто „Америкън айдъл“. „Форбс“ припомня, че през 2015 г. тя е спечелила 135 милиона долара, а нейната снимка е била на корицата на списанието.

Подгласничката ѝ Тейлър Суифт се нарежда втора с печалба от 80 млн. долара. От новия си албум Reputation само за седмица тя продава близо 2 млн. броя. По-голямата част от печалбата ѝ обаче се дължи на турнето, което провежда.

Бронзът е за популярната изпълнителка на ритъм енд блус Бионсе, която е попълнила сметките си с 60 милиона долара. Третото място сякаш е учудващо за феновете на изпълнителката, която обаче през изминалите 12 месеца е била „по-тиха“. И все пак, основните ѝ печалби идват главно от албума Everything is Love, който тя записва със своя съпруг Джей Зи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови