Електро фестивалът Solar Summer открива с Марк Найт

OFFNews 21 юли 2016 в 17:24 5853 0

Най-големият български фестивал за електронна музика - Solar Summer 2016, наближава. Тази година най-запомнящите партита, сливащи залеза и изгрева, ще се редуват с Марк Найт (Мark Knight), Dubfire, Samanta, Sharam, Anna, Дани Тенаглия, Fedde Le Grand, Джоузеф Каприари, Адам Бейер и Ида Енгберг.  

Грандиозното откриване е на 30 юли, а клуб "Какао бийч" ще посрещне абсолютния любимец на публиката – Марк Найт. Заедно с него ще чуем и един от резидентите на клуб "Ялта" – Runo. 

Билети на цена от 40 лв. може да намерите в OMV, клуб "Какао бийч" и мрежата на Eventim.

В България любовта към Найт е огромна и не само – тя е споделена. Ето защо и тази година музикантът е приготвил специален 6-часов сет за българските си фенове и няма търпение да усети отново тръпката, която го кара да се връща толкова години подред.

„Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствам така, както България. За мен страната ви е като мой „втори дом“. Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият плаж и изгревите на "Какао бийч", заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив.“, споделя той.

Марк Найт е диджей и продуцент, с номинация "Грами", той безспорно е сред най-успешните и уважавани британски артисти. Доказателство за това е дискографията му – едно ценно музикално наследство, изпълнено с безгранична музика, хит след хит и постоянно присъствие в топ класациите. Релийзи като „Man With The Red Face“ и „Alright“, и висококачествени ремикси като "Basement Jaxx" и "Chris Malinchak" са само някои от парчетата, които го изкачват до върха на световната електронна сцена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови