Бенисио дел Торо ще е злодеят в осмата част на Междузвездни войни

OFFNews 16 октомври 2015 в 18:31 7925 2

Бенисио дел Торо.

Бенисио дел Торо ще бъде главният злодей в предстоящата осма част на космическата сага Междузвездни войни, която в момента се снима и трябва да излезе по кината на 26 май 2017 г., съобщиха световните медии.

Все още не са ясни подробности около персонажа му обаче. Това ще е втората роля на Дел Торо в последно време, която се развива във фантастична вселена, след като той изигра Колекционера в "Пазителите на галактиката".

"Не знам дали е злодей. Хората все ми казват, че е, но сякаш четем различни сценарии. Хубаво е да държим хората в неведение, добре е да има малко мистерия", коментира актьорът пред ET Online.

В медиите излезе и информация, че се търсят две актриси за водещи роли в поредицата на възраст между 25 и 30 години, като няма значение от какъв етнос са.

Засега е известно, че някои от актьорите от предстоящия да излезе през декември 2015 г. седми епизод на поредицата ще се появят и в следващата част. Там ще са и Марк Хамил, Кари Фишър и Харисън Форд, познати като Люк Скайуокър, Лея Органа и Хан Соло.

В момента сценарият за епизод IX също се пише, като той е предвиден да излезе по кината през 2019 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови