3 комедии за 12 лв. в Сатиричния театър

ОFFNews 16 ноември 2015 в 16:39 5669 0

Сатиричният театър "Алеко Константинов" организира в края на месеца уикенд на комедията, на който ще може да гледате 3 комедии в 3 последователни вечери за 12 лв. общо.

Дните са 27-ми, 28-ми и 29-ти ноември, а представленията са "Волпоне", "Рейс" и "Едно малко радио".

Първа ще видим в петък от 19:30 часа "Волпоне" по Бен Джонсън на Здравко Митков. В ролите са Георги Мамалев, Димитър Живков, Мартин Каров, Стефан Щерев - Чечо, Антон Радичев, Нона Йотова, Жанет Иванова, Михаил Сървански, Кирил Ефремов, Добрина Гецова.

Търговец, адвокат, лихвар и проститутка - персонажи от всички времена и пространства - както в Ренесансова Венеция, така и пред очите ни. 

Център в комедията на Бен Джонсън е един саркастичен хитър "благородник" Волпоне - в ролята Георги Мамалев, - който наставлява своя млад приятел: "Остави парите да кротуват, хората ще ти предоставят всичко!" Наказуема ли е човешката глупост?

На другия ден пак от толкова часа е "Рейс" по Станислав Стратиев и отново на Здравко Митков. В ролите ще се въплътят Тончо Токмакчиев, Александра Сърчаджиева, Мартина Вачкова, Михаил Сървански, Красимир Куцупаров, Светломир Радев, Петър Лъджев.

Попътувайте в метафоричния „Рейс” с героите на нашето съвремие. Вслушайте се в техните лични теми, представете си, че имате право на мнение по въпросите, които ги вълнуват. Посмейте се с недоразуменията им. И се усетете по-добър, отговорен и търпелив човек на излизане от представлението.

На 29-ти ноември ще видим Мая Новоселска в "Едно малко радио" по нея, Теди Москов и Борислав Стоилов

Влезте в приказната атмосфера на един човек, на една актриса. Не пропускайте факта, че в тази вечер тя ще играе за 70-ти път спектакъла, който й донесе професионално признание и още по-голямата награда – любовта на публиката.

Билети на касата на Сатиричния театър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!