Баницата стана международно признат български кулинарен шедьовър

OFFNews 18 юли 2022 в 18:22 29400 1

Баница

Снимка Белла България

Ключова роля за международното признание на родния кулинарен шедьовър има българската култура

Българската баница със сирене зае челните класации в потребителските нагласи по света. Глобалната рейтингова класация за кулинария TasteAtlas подреди българската баница сред продуктите – световни достижения.

Ключова роля за международното признание на родния кулинарен шедьовър има българската култура.

Сред водещите производители, посланици на българската култура по света, е основаната в страната ни компания „Белла България“. С продуктите на BELLA и „Фамилия“ потребителите на пет континента се наслаждават на пъстрата палитра от завладяващи вкусове на българската баница – богатата и автентична кулинарна визитка на страната ни по света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1100

1

qwertz

18.07 2022 в 20:43

Кога се научихте "прясно мляко" да правите, че баница започнахте да правите? хахахахаха

"Отборът по математика на Румъния спечели ПЪРВО МЯСТО в Европа и 5-то място в света на Международната олимпиада по математика 2022 г. Първите места бяха заети от Китай и Корея, следвани от САЩ и Виетнам. Румъния спечели два златни и четири сребърни медала. IMO се проведе в Осло"

"Румънски ученици се класираха на второ място в света на Международната олимпиада по физика, проведена в Швейцария, с четири златни медала и един сребърен. Китай спечели 5 златни медала"

Баници такива...