6 новаторски кухненски уреда, които са изключително полезни (снимки)

OFFNews 07 юни 2017 в 12:21 55480 0

Снимка AdMe.ru

Всяка година дизайнери и изобретатели произвеждат стотици полезни джаджи, които опростяват живота ни и ни даряват с естетическо удоволствие. Будилник-кафе-машина и капачка с код са само част от технологичните постижения в домакинството.

1. Ароматизатор от истински лимони

Може да се използва както у дома, така и в колата. Ефективно се бори с прах, пречиства въздуха в затворени пространства, помага срещу умора и повдига настроението. И е направен изцяло от лимонов сок.

2. Будилник-кафе-машина

Събуждайки се, ще ви бъде много по-приятно, ако усетите аромата на прясно сварено кафе. Британският дизайнер Джошуа Ренуф създаде брилянтно изобретение – часовник с аларма, която включва кафе-машината.

3. Тиган с 5 отделения

За да приготвите яйца за закуска, палачинки и запържен бекона, непременно ще се наложи да се използвате няколко тигана. А с новия тиган, разделен на няколко сектора, можете да готвите няколко храни накуп.

4. Лъжица - везна

Този малък кухненски уред ще бъде от полза на всички, които все още не са се научили как да измерват теглото на продукта на око. Лъжицата показва теглото с точност до 0,1 грама. И още един проблем в кухнята е решен.

5. Уред за рязане на лук

Просто го забучете в лука и режете.

6. Капачка с код

Тази джаджа е за хора, които, като Джоуи от сериала „Приятели“, не делят храна. Тази капачка има код и ще се отвори само от човека, който го знае.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!