Жизел Бюндхен ревнува мъжа си от Иванка Тръмп

OFFNews 19 септември 2017 в 11:26 3907 0

Иванка е пробивна дама

Жизел Бюндхен, най-прочутият модел на новото време, ревнува съпруга си от Иванка, дъщерята на Доналд Тръмп. Разкритието направи Антъни Скарамучи, доскорошен говорител на американския президент.

Вълкът от Уолстрийт гостува в телевизионно предаване. Там той обясни защо Том Брейди, прочутият мъж на Жизел, не е дошъл в Белия дом за традиционното гостуване на шампионите в НФЛ.

Том беше в основата на титлата на Пейтриътс, дошла след невиждан в историята обрат срещу Фалкънс. Но пропусна срещата с Доналд Тръмп.

"Не го знам, но ми го подсказва интуицията. Жизел е забранила на Том да присъства. Тя не иска съпругът и да бъде близо до Иванка Тръмп", каза Скарамучи, който не говори случайни неща.

Смята се, че Том Брейди и дъщерята на президента са имали връзка през 2004 година. Доналд Тръмп дори се изцепи тогава, че смята футболиста за идеален зет, макар че нищо не беше потвърдено официално.

Иначе и Иванка, и Том водят наглед перфектен живот. Имат по три деца и идеални половинки. Дъщерята водеше предизборната кампания на Доналд. Брейди пък се митологизира като най-великият футболист в историята на НФЛ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови